2015. augusztus 5., szerda

NOTD | Háromszínű leopárd

Sziasztok!

Ma én is jelentkezem Angel kihívásának következő fordulójával, melynek témája a három különböző szín volt. Nagy fejtörést okozott, hogy milyen manikűrt alkossak. Aztán nagy nehezen eldöntöttem, hogy Eleni eme alkotását fogom elkészíteni, amit már akkor lementettem, mikor ő közzétette és azóta is folyton szemezek vele (eddig kövecskéim ne voltak, most azt is beszereztem, igaz, nem pont olyanok, de a színvilág legalább egyezik, s ez a lényeg^^), de aztán ugye letörött a körmöm (tudom, hogy már unjátok a nyavalygást, tényleg bocsi, remélem, hosszú-hosszú ideig most olvassátok utoljára), szóval az úgy szépen kettőbe is törte ez irányú terveimet, mert ide ugye hosszú köröm kell, hogy szépen látszódjanak a színek is, a minta is. Úgyhogy ismét újratervezés következett, s mivel leopárdos manikűrt nem is tudom, mikor készítettem utoljára, hát gondoltam, most megpróbálkozom vele! :)





Természetes fénynél
Sajnos a színek nem jönnek át teljesen, jóval vibrálóbb volt az összhatás. Ez szerintem főleg annak köszönhető, hogy a Rimmel Sky High türkizzöldjét még mindig türkizkéknek mutatja a gép, pedig az tényleg zöld. A másik két neon lakk pedig a Rapsodi 311 pink és Rapsodi 319 narancs. utóbbiról teszt még nem készült, de teljes pompájában itt megtekinthetitek.

Hogy tetszik a manikűr?
Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből