2015. július 11., szombat

Teszt | piCture pOlish Bohemian - néhány csigavonallal megbolondítva

Sziasztok!

Ma végre be tudom nektek mutatni a Budapesten zsákmányolt Picture Polish lakkot. Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, új kedvencem van. Egy kép sem adja szerintem vissza ennek a lakknak az igazi szépségét, így nem is okolom magam, hogy egészen nem értettem ezt a nagy PP-mizériát, amivel a blogger lányok viseltetnek a márka lakkjai iránt. Egészen mostanáig! Én egyszerűen szerelmes lettem ebbe a lakkba, nincs szebb szó rá.



A fenti kép bal alsójában látszik gy kicsi a holóságból. Amúgy egy narancs-rózsaszín-bronzos doukróm árnyalata van (még egy plusz pont oda - hát imádom a dou/mulrikróm lakkokat!), benne megannyi holó csillámmal. Tényleg rászolgált szerintem a nevére: bohemian.
Az üveg szögletes, hasonló a Golden Rose Rich Color/Jelly Jewels/Carnival kollekciójinak üvegéhez. Én nagyon szeretem ezt a kiszerelést, mert könnyen tárolható és fentről is jól látszik, milyen lakkot rejt magában.
A kupak matt fekete, én kifejezetten szeretem a tapintását.Az ecset az átlagosnál valamivel lapítottabb, de nem az a tömzsi, amivel én személy szerint imádok dolgozni. Ennek ellenére jól tudtam vele lakkozni, nem volt különösebb gond a rétegek felvitelekor.


Amint a fenti képen is látszik, két rétegben nagyon szépen fed. Tartósságáról nem tudok ódákat zengeni, a körmeim végén sajnos már pár óra után lekopott kb egy milliméternyi, ami épp elég ahhoz, hogy idegesítő legyen. Azt nem tudom, hogy más körömformával is ilyen gyorsan kopna-e meg a körömvég, de ígérem, amint kipróbálom, kiegészítem a posztot.





Kapott egy egyszerű csiga-mintát is két ujjamra. :) Aztán napfényben is próbáltam elcsípni a holó csillámokat, több-kevesebb sikerrel.





Itt épp elbújt a napocska, de gondoltam, megmutatom természetes fényben is. :)




Míg viseltem, egyik nap drapp nadrágban és egyik kedvenc korall színű csipkés felsőmben voltam. Szépen passzolt hozzájuk a mani, muszáj volt megörökíteni :3


Nektek megvan ez a lakk? Esetleg másik a márkától? Melyik a kedvencetek?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből