2015. július 12., vasárnap

OMD2015 | Day1,2,3,5 - teal, peach, silver, colorful

Sziasztok!

Ma az Oh Mon Dieu kihívás első pár napjának témájára készült manikűrömet szeretném nektek bemutatni.


Day1 - Teal
Ezt a manikűrt Ciiska egyik régebbi alkotása alapján készítettem el. Alapnak egy Charm Limit lakkot használtam, erre jött az Essence You Belong to Me-ja, majd egy-egy fekete pötty akrillal.



Day2 - Peach
Most már belátom, hogy ez a lakk inkább fakó, hullaszín. Azt hiszem négy vagy öt réteget használtam, mire ennyire sikerült. Hát ezért nem szoktam használni ezt az Oriflame lakkot.


Day3 - Silver
Rózsás mani rég nem volt, így készült végre el ez a mostani. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, azt hiszem, gyakrabban díszíthetném így. :) Alapnak a Rapsodi 351-es ezüstjét használtam, a rózsák alapját a Leydi 773 piros lakkom adta, míg a zöld az egyik franken szépségem volt.


 Day5 - Colorful
Ilyen manikűr még nem készült a blogon, így most készítettem egyet - engem amúgy valamiért a diszkófényre emlékeztet. A középső képen a fehér díszítés nélküli állapot látható. :)
A képen is látszik, hogy a fehér akrilom ilyen csomókás, hiába keverem össze ecsettel. :/ Sajnos ennél jobban nem is tudtam eldolgozni a körömfelületen, így viszont nem volt hordható, szóval fotózás után kénytelen voltam lemosni. Esetleg tudtok valamilyen megoldást a problémára?



Nektek melyik volt a négy közül a kedvencetek?

Szép napot,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből