2015. július 20., hétfő

Manikűrvadász | 18. forduló

Sziasztok lányok!

Nagy örömömre ma ismét Manikűrvadász van! Méghozzá a 18., melynek szervezéséhez ezúttal Nikkiit kértem fel. Nikkii, itt is köszönöm, hogy elvállaltad!

Most nem jönnék statisztikákkal és mindenféle finomsággal, azt majd csak az összefoglalóban! Most inkább az általam készített manikűrt szeretném nektek bemutatni. Az az öröm ért, hogy Katy-tól vadászhattam, aki azon (most már csak - de javítsatok ki, ha tévedek) négy lány egyike, akik már az első forduló óta vadásznak és még egyiket sem hagyták ki. Az előző fordulóban is készítettem tőle manikűrt, így most nem voltam gondban... legalábbis nem olyan nagyban, mint általában szoktam lenni. :)


Van olyan manija Katy-nak, amit már jó három éve kinéztem magamnak, azóta is ott porosodik a mappácskámban. Most is szerettem volna azt elkészíteni, de ezzel a körömformával nem érzem úgy, hogy passzolna, így végül ezt az egyszerű lakkozást vadásztam le. A kevesebb néha több címszóval. :)

Alapnak a Rapsodi 332-es szürkéjét használtam, a gyűrűs- és középső ujjamra pedig jött egy-egy réteg az AVON ColorTrend Fuchsia Dazzle csillámosából. Mivel kicsit régi, a csillámok kezdtek színt ereszteni, sajnos. :( Szerencsére, attól a mani nem lett kevésbé jól sikerült. :)

Ebben a fordulóban Cinc barátnőm is Katy-tól vadászott. Megbeszéltük, hogy ugyanazt a manikűrt készítjük el, ám nem tudom, végül hogyan alkotta újra. :)

Itt nézhetitek meg a többiek zsákmányát:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből