2015. július 6., hétfő

ManiCute | Egyiptom

Sziasztok!

Ma ismét jelentkezünk a lányokkal egy újabb témával, bár annyi minden összejött az elmúlt két napra, hogy azt hittem, nem tudom majd megírni ezt a bejegyzést. Eredetileg már tegnap meg szerettem volna írni, aztán időzíteni, de az élménybeszámolós poszt egészen éjfélig kihúzódott. Ma viszont az internet rosszalkodott nagyon sokat (mondjuk nem új keletű a probléma, tegnap és tegnapelőtt is ki-kihagyott pár órára, ha meg felhívom a szolgáltatót, nem értik a problémát, mert náluk úgy jelzi a rendszer, hogy minden rendben és hasít a net... hát nagyon nem. )

Most, hogy így kipanaszkodtam magam, térjünk vissza a manikűrre. Nem igazán áll hozzám közel Egyiptom és az ottani kultúra, így nagyon kedvem sem volt ehhez a manihoz. Aztán már nem tudom, miért nézegettem az inspirációs mappácskámban a képeket, de kiszúrtam Coco Egyiptom ihletésű manikűrjét, és rögtön el is döntetett, hogy őt fogom elkészíteni erre az alkalomra. 







Ma végre hozzánk is megjött a nyár, 38°C-kal. Mondjuk, a felhők maradtak, de a meleg így is elviselhetetlen. Ti hogy bírjátok a hőséget? Van jól bevált tippetek ellene?

Nézzétek meg a többiek Egyiptom ihlette alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből