2015. június 12., péntek

NOTD | Katicás

Sziasztok!

Pár hete említettem, hogy volt egy olyan katicás manikűröm, amit még 10 nap után is nehezen tudtam csak lemosni. Ami nálam azért nagy szó, mert 4-5 napnál tovább nem igazán szokott tovább tartani egyik sem.


Az ötlet Raditól származik, ez volt az első manikűr, amit elkészítettem tőle. Csak azután vettem észre, hogy nálam a filigrán minták a katicák körül elmaradtak, hogy lemostam a manikűrt. :D De nem bánom, az én körmeim amúgy is kicsik, így túl zsúfolt lett volna.



A jobb kezemről készült képek nem lettek jók (kb 10 képből csak ezt a párat tudtam megmenteni), szóval emiatt kérek elnézést. :)



Története is van ám. :) Ugyebár a katicákat genotermre készítettem el (így hívják azokat a fóliákat, melyekbe lapokat lehet tenni? Csak mert nálunk nem így hívják őket.^^), igen ám, csak túlságosan megszáradt a lakk, így nem tudtam szedni le a fóliáról. Ekkor jött a megváltó ötlet: kivágom a fóliával együtt. Így pakoltam fel a körmeimre, az viszont nem volt tökéletes, de így is szerettem. Úgy öt nap után szedtem őket le, tökéletesen sikerül, a fólia miatt. Nem gondoltam volna, de ekkor magától levált a katica a fóliáról, így jött is az ötlet: újrafestem a gyűrűs és nagyujjamat, majd ismét ráragasztom a katicákat. :) Így további öt napig hordtam. :) És imádtam!

Ilyen kis szerencsétlenek voltak a fóliás katicák, de szerencsére csak a bal kezemen lévő nagyujjamon lévő matrica volt kicsit furább, a másikon annyira nem volt feltűnő.





Jaj, így a képeket visszanézve, még mindig imádom őket! :3 Remélem, tetszik nektek is! Hamarosan hozok majd tutorialt is. :) Ha érdekel titeket, hogyan készült, a tutorialt itt találjátok!

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből