2015. június 15., hétfő

Manikűrvadász | 17. forduló - Csilla, Marcsi, Bandita és Ildikó munkája


Sziasztok!

Nagy örömömre szolgál, hogy az utóbbi fordulókban egyre több bloggal nem rendelkező lány csatlakozik a vadászatunkhoz. Ebben a bejegyzésben az ő manikűrjeiket szeretném bemutatni.

Csilla

Sziasztok! 
Nekem Ciska manikűrjei közül kellett vadásznom és igen nagy bajban voltam a választáskor, hiszen olyan remekműveket készít, hogy az valami hihetetlenül utánozhatatlan :-D
Végül egy water marble manikűr utánzatát készítettem el. Még sosem próbáltam ezt a technikát, így úgy gondoltam itt az ideje :-)
Az enyém ugyan nem lett olyan szépséges, mint Ciskáé de azért remélem tetszeni fog nektek! :-)
Puszi, Csilla



Az eredeti manikűr:
Marcsi
Sziasztok, Manikűrvadászok!
Először is szeretném megköszönni a lehetőséget Bellának, amiért egy vendégposzt keretein belül megosztja veletek a manikűrömet.
A sorsolás után kiderült, hogy Thimmykétől vadászhatok, aminek nagyon örültem, mert szeretem böngészni a blogját. :)
 Manikűrjei közül nem volt nehéz választanom, mert azonnal megfogott a gyümölcskoktélos alkotása. :) Ezen a linken találjátok a bejegyzést: http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2015/06/manicute-gyumolcsok.html itt pedig láthatjátok az eredeti, általa készített manikűrt:


Kicsit újragondoltam ezt a különleges, gyümölcsös manikűrt, és színesebb alappal, más gyümölcsökkel álmodtam újra. :) Itt láthattok az epres-meggyes, újragondolt manikűrömről néhány fotót:




Felhasznált lakkok:
Astor Fash’n Studio Fruity Scent 107 - pasztell sárga lakk
Moyra Vivid Sand 711 – Party Pink
Rainbow körömmatrica
Essence The Gel Nail Polish Top coat

Köszönöm a manikűrvadászás lehetőségét, és remélem, hogy Ti is legalább annyira élveztétek ezt a fordulót, amennyire én. :)
Marcsi

Bandita
Sziasztok Lányok!

Ez a forduló nagyon kellemes meglepetést okozott számomra! Amióta részese lehetek ennek a nagyszerű játéknak, mindig lelkesen bújom a vadásztársak jobbnál jobb manikűrjeit és bevallom, jó néhány fotó vándorolt már az ötletmappámba, a megvalósításra váró manikűrök közé.

Dóri munkájára az előző fordulóban figyeltem fel.

 A manikűr nem volt szerelem első látásra, mégis többször rákattintottam, mert megérintett a mesés mélykék alapszín tisztasága és a virágfejeket imitáló strasszkövek színe, csillogása valami döbbenetesen szép összhatást eredményezett, aminek nem lehetett ellenállni.
Ő volt az egyik kedvencem az előző forduló során. :)
A szerencsés véletlen úgy hozta, hogy ezúttal Dóri munkái között csemegézhettem, és bár a blogja egy manikűrkánaán, és bőven lett volna miből válogatni, mégsem volt kérdés számomra, hogy melyik manit választom. 
A virágokkal díszített mélykék csodát, ami elrabolta a szívemet. :D

Íme az én verzióm:




A mélykék alapot némi pelyhes fedőlakkal tuningoltam fel, majd egylépéses géllakkal borítottam. A finommattított felületre akvarell-technikával festettem fel az egyszerű, színátmenetes szirmokat, és a rácsmintát.
Köszönöm, hogy ismét itt lehetek közöttetek, és kíváncsian várom a többiek munkáit! :)

Puszi Nektek!
bandita
Ildi
Sziasztok!
A mostani forduló alkalmával Léna és Dóri nail-maniacs nevű blogját kaptam, ahol rengeteg szebbnél szebb mani található. :-) Végül egy olyan manikűrt választottam, ami szintén Manikűrvadászra készült, mégpedig a 15. fordulóra. Nagyon közel áll a szívemhez a színes, virágos minta.
Az eredeti mani:

Az én verzióm:



Szép napot mindenkinek! :-)
Ildi

Többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből