2015. június 2., kedd

HAUL | Áprilisi (szülinapi) - májusi zsákmányolt lakkjaim


Sziasztok!

Ma végre megérkeztek az Avontól rendelt lakkjaim, s bár már június van, még májusi szerzeményeknek tekintem őket, mert már akkor itt voltak, csak éppen ma tudtam értük menni. :D Az utóbbi három napban eléggé rosszul éreztem magam, s félek, hogy a négy hete tartó meghűlésem most átment orrüreg-gyulladásba. :( Úgyhogy igazán jót tett a napomnak, hogy ma magamhoz vehettem a kicsikéket. De ne szaladjunk ennyire előre! Ritkán van zsákmányos poszt a blogon, nem is tudom, miért... szóval most szépen haladjunk zsákmányról zsákmányra!

Az első képen az a három lakk látható, amit még szülinapomra szereztem magamnak. A manikűrvadászos bejegyzésben már meséltem nektek az első lakkról, hogy van egy pont ilyen árnyalatom már, de egyáltalán nem bántam meg, hogy ő is hazajött velem, mert mérföldekkel jobb az előző lakknál. Be is van fotózva, úgyhogy teszt is jön majd nemsokára. :) Zöld árnyalatból sosincs elég itthon, ahányszor szükségem lenne zöldre, nincs itthon olyan, amilyen árnyalat éppen kellene... úgyhogy újabban egyre több zöld lakkot szerzek be (egyébként az első lakk is inkább kékeszöld, sőt, zöldbe hajlik, mint kékbe, a kép csalóka^^). A MissSporty-val már vagy egy éve szemeztem, hónapokig gondolkodtam, hogy megvegyem-e, sokszor levettem a polcról, aztán visszatettem. Addig-addig, míg a DMből pl teljesen el is tűnt, így mikor a helyi drogériában (ahol amúgy a GR lakkokat is be szoktam szerezni), aminek Korall a neve, bele nem futottam. Ismét volt pár perc, míg őrlődtem, de végül ő is velem jött. :)
Golden Rose Rich Color 19, 111; Miss Sporty Crush on You 062

Most, a bejegyzés írása közben jutott eszembe, hogy a felső, szülinapos képről lemaradt két lakk, mégpedig a Moyra két szépsége, a Fortynimer és az Audrey, de róluk már itt olvashattatok a blogon, sőt, kép és egyszerű manikűr is készült.

Én a körmökön, ruhákban sosem szerettem a neon színeket, így lakkom is alig volt. Egyedül sárgám volt (ami azt hittem, hogy elfogyott már, tévedtem - de legalább már kettő is van, lehet őket kutyulni!), meg régebb volt egy zöld, amit már évek óta nem használtam, annyira be volt sűrűsödve (meg amúgy is elég ramaty volt a minősége), így pár hete ki is dobtam, illetve a két pink neonom. És ennyi. Nagyon nem is tudtam mit kezdeni velük. Viszont mindig megcsodálom, mikor Manna új neon manikűrt készít. Eleinte zavartak, most viszont már egyre jobban tetszettek. Eleinte homoklakkot szerettem volna beszerezni (ezért kerestem fel május elején ismét a Korallt és a műkörmös boltot is), de sajnos már sehol sem találtam, így akadt végül kezembe a sárga és a zöld neon lakk, aztán a lime színű is, hisz ő is nagyon régóta kívánkozott ár velem haza. Végül útközben becsábított a rapsodis üzlet is, így jött velem a neon narancs is. Nem bántam meg egyiket sem! :D A narancsból és zöldből már kutyultam is egy halványabb változatot is, amelyre szintén már jó ideje fájt a fogam.
Rapsodi 319, Umbrella neon sárga és zöld, Miss Sporty 455

Ééééés végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a mai nap kedvence, az avonos lakkok! Még soha életemben nem rendeltem egyszerre ilyen sok lakkot a katalógusból (sőt, nem is tudom, utoljára mikor rendeltem tőlük, talán még a Candy Apple volt az, ami azóta is a kedvenc lakkjaim egyike). Valószínűleg most sem tettem volna, ha nem nyerek egy kisebb összeget a helyi Tudományos Diákköri Konferencián (megérte a két hónap kemény munka és a megannyi vesződés, veszekedés - és még a barátságunk is túlélte csoporttársammal, sőt, megerősödött!) és ne lett volna hatalmas (ha jól emlékszem 60% körüli) árengedmény a gélhatású lakkokra. így ezek a szépségek lettek megrendelve, de azóta már nagyon fáj a fogam az új piros homoklakkra és a Gel Finisz Icebergjére is!



AVON Mineral Crush Topaz, Gel Finish Marine Blue, Mineral Crush Agate, Gel Finish Fire Cracker, Mauvelous, Mudslide, Creme Brulee

Nektek megvan valamelyik a fenti lakkok közül? Mi róla a véleményetek? Melyik lakk(ok)ról szeretnétek hamarabb posztot látni?

Csodás estét!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből