2015. április 20., hétfő

Teszt | Moyra holografikus kollekció

Sziasztok!

Mára egy hónapokkal ezelőtt vásárolt kollekcióval készültem. Nálunk nagyon nehéz az újabb Moyrákhoz hozzájutni, így nagyon megörültem, mikor pár pár hónap késéssel, de végre hozzánk is eljutott ez a kollekció, annál is inkább, mert holo lakkokat sem lehet kapni, Internetről meg nem szeretek rendelni.


Ugyanazt tudom elmondani mindegyik lakkról. Az üveg és az ecset a szokásos Moyra lakk, ahogy a kiszerelés is. Viszont a minőség... hát az sajnos a nyomába sem ér. :( Kell a három réteg, viszont a felső rétegek leszedik lakkozás közben az alsót, így igazán pepecselős munka a vele való dolgozás. Az, hogy gyorsan kopik, nem kifejezés. Szinte már attól kopik, ha csak ránézek... :( Viszont ha fedőlakkot használok, bírja pár napig. Ettől függetlenül, kövezzetek meg, nem bánom, viszont én akkor tartok tartósnak egy lakkot, ha fedőlakk nélkül is jól szuperál.

De nem is húznám tovább az időt, nézzük a képeket!

Moyra 251 - ezüst




Moyra 252 - Arany/nude

Felső - egy réteg, Alsó - két réteg



És így nézett ki egy négy órás melónap után.


Moyra 253 - zöld




Moyra 254 - kék

Felső - egy réteg; Alsó - két réteg



Ilyen szépen szikrázik vakuval vagy napfényben.


Moyra 255 - lila

Felső - egy réteg; Alsó - két réteg




Moyra 256 - rózsaszín

Felső - egy réteg; Alsó - két réteg




A kritika ellenére szeretem őket, csodásan szikráznak a fényben. Nektek megvan valamelyik? Hasonló véleménnyel vagytok róla ti is?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből