2014. december 7., vasárnap

Tutorial | Cuki karácsonyi pingvinek

Sziasztok!

Picit megcsúsztam a bejegyzésekkel, annak ellenére, hogy még a múlt hétvégén elkészítettem a manikűrt, nem volt időm hét közben a hétvégére is időzíteni, az elmúlt két, de inkább három napom (értsd: péntek, szombat, vasárnap), annyira zsúfolt és főleg  fárasztó volt, hogy egyszerűen nem volt sem bejegyzés írásra, se manikűr készítésére időm vagy energiám. Bizony, én még most is a kedden készült karácsonyi pulcsis manikűrt hordom, már a jobb mutatóujjamon eléggé le van pattogva, meg lejött egy-két glitter, de ezeket és a minimális lenövést leszámítva még mindig semmi baja a lakkozásnak. :)

No de nem húzom tovább az időt - a hétvégéről valószínűleg úgyis lesz még élménybeszámoló -, mutatom is a manikűrt, majd a bejegyzés végén a leírását is ennek a cuki kis manikűrnek.







1. Alapszín felfestése
2. Fehérrel megrajzoljuk a pingvinek elejét, duci szívecskékhez is lehet hasonlítani.
3. Feketével körberajzoljuk a fehér részt, a fejbúbnál kicsit nagyobb részt befestve.
4. Pontozóval szemeket adunk, vékony ecsettel háromszög alakú orrocskákat és pici lábakat festünk. A rudolf pingvin nagy piros orrocskát és barna szarvakat kap, a Mikulás pingvin mikulás sapit, míg a legkisebbet sállal díszítjük fel és magyal ágacskával.
5. A végén átlátszó fedőlakkal fejezzük be a manikűrt.

Hogy tetszik? elkészítitek ti is? :)
Szép napot,
Bella


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből