2014. december 8., hétfő

NOTD | Piros homoklakk minimál díszítéssel

Sziasztok!

Picit megcsúsztam a kihívással, ezúttal nem tudtam előre dolgozni, ez a manikűr is tegnap késő este, sőt, mondhatni már éjjel készült el.


A Mikulás hozott egy Golden Rose Holiday #64 homoklakkot, azt próbáltam ki most. Ha minden jól megy, a hét folyamán érkezem róla bejegyzéssel. Hogy ne csak önmagában legyen, a gyűrűs ujjamra (energia hiányában és fáradtság miatt csak a bal kézen) a Newlipolish-nál látott elegáns mintához hasonlót készítettem.
Valószínűleg a Maybelline vagy az Avon Candy Apple lakkja (igen, mindkét márkánál ugyanaz a fantázianéven fut a két hasonló árnyalat) jobban passzolt volna a homoklakkhoz, de épp a Safari 129 volt előtt, s mint már említettem, fáradt voltam keresgélni, abból dolgoztam, ami épp elől volt. És meg kell mondanom, én elégedett vagyok vele. Azzal már kevésbé, hogy a hüvelykujjamon ott maradt egy kis folt, amit már csak a képek formázásánál vettem észre, de akkor meg már úgy voltam vele, hogy egye fene, még egyszer nem kezdem elölről az egész fényképezős procedúrát.
Amúgy a minta alá a nemrég újra bezsebelt és első alkalommal használt Rapsodi 304-es árnyalatot használtam. Anno nagyon szerettem, de több mint egy éve nem volt már kapható a boltban, ahol a Rapsodi márkát árulják. Így érthető módon rögtön lecsaptam rá, mikor pár napja arra jártam és megpillantottam a kis drágát. :)







Hogy tetszik a manikűr? Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből