2014. október 24., péntek

NOTD | Piros-pink manikűr

Sziasztok!

Kissé későre értesültem Timi legújabb kihívásáról, így az első két témáról le is késtem, de ne higgyétek, hogy kihagyom! De nem ám, csak picit később, a két témát összedolgozva hoztam el nektek.




Amúgy magát a manit nem hordtam, csak fotóztam, aztán már mostam is le, ilyen élénk színeket még egyelőre nem tudok a körmeimen sem elviselni.

Az első téma a rózsaszín volt. Először fogalmam nem volt, hogy mit válasszak, hiszen van több lakkom is, amit nagyon kedvelek, de olyan igazi kedvencnek nem mondanám, aztán eszembe jutott, hogy a GR homoklakkja is pink, így rögtön meg is oldódott ez a probléma.

A piros lakk kiválasztásánál már nem volt ekkora dilemmám, sőt, semekkora sem volt, annak ellenére, hogy több piros-bordó lakkomat is imádom, már akkor tudtam, hogy az Avon Candy Apple árnyalatát fogom használni, mikor a kihívás témáit legelőször elolvastam. Így született meg ez a mostani mani, melyet végül arany sávocskával és rózsaszín szegecsekkel díszítettem.




A többiek alkotása:


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből