2014. október 29., szerda

NOTD | Burgundi vintage-rózsás

Sziasztok!

Majdnem ismét megfeledkeztem a mai témáról, de végül csak rátévedt a pillantásom a naptárkára, az meg emlékezett helyettem is, hogy ma bizony kihívásos téma van! :)

Sajnos a képek minősége nem lett jó. :( Azt hiszem, itt épp merült le a gép, azért lettek ennyire sötétek, homályosak a képek.

Tudom, hogy igazából a piros nem piros, hanem vörös - a rajztanárom mindig meg is szólított mindekit, mikor pirosként emlegettük -, viszont én a vörös hallatán rögtön a bordóra asszociálok, szerintem ez már így is fog maradni ezután is. Éppen ezért, most a piros árnyalatot hanyagoltam és egy bordó, vagy inkább burgundi lakkot használtam, ahogy a legelső témánál is. Ő pedig nem más, mint az Oriflame egyik régi lakkocskája, a Burgundy árnyalat.






Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből