2014. október 20., hétfő

LFP | 10. forduló: KEDVENCEK - Felhívás!

Kép forrása

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon rég beígértem a következő fordulót, múlt héten sajnos nem tudtam posztolni, így mostanra maradt. Picit megszegtem a saját szabályaimat is, mert nem saját képet dolgoztam fel kezdőképnek, így majd ezentúl ez nem lesz elvárás a manikűrvadászos kezdőképekkel sem.



Sokan érdeklődtek, hogy mi a sorsa a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! sorozatnak. Az igazság az, hogy még én sem igazán tudom. Ebben a formában nem marad, kisebb-nagyobb változásokkal lehet, hogy még visszatérünk, de jelenleg nincs sajnos rá kapacitásom, így egyelőre ez a 10. forduló lesz az utolsó, de reméljük, nem sokáig. :)

Jelenlegi témának a KEDVENCEK-et választottam. Én itt kifejezetten arra gondoltam, hogy az eddigi témák közül a kedvenceteket válasszátok ki, ha mondjuk kimaradtatok egyikről, de nagyon sajnáljátok, vagy több ötletetek is volt, esetleg annyira tetszik valamelyik alkotás hogy úgy gondoljátok, most újraalkotnátok. Szóval lehet bátran csemegézni az eddigi témákból és alkotásokból! :) Az összefoglalókat innen érhetitek el!

A közös posztolás időpontja: 2014. november 8., 18:00
A kód:
<!-- start InLinkz script -->

<script type="text/javascript">
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="//www.inlinkz.com/cs.php?id=458629&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');
</script>

<!-- end InLinkz script -->

Ne feledkezzetek meg a játékról sem! ;)

Este jövünk a Manikűrvadászattal! ;)
Szép napot,

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből