2014. augusztus 29., péntek

NOTD | Augusztusban készült manikűrök

Sziasztok!

Bár nem nagyon készültek posztok, azért manikűröket készítettem, mondjuk egyiket sem hordtam, csak kihívásokra készítettem őket. Most egy stócban bemutatom őket.




1. Ehhez a manihoz Pshiii-től jött az inspiráció. Amúgy a narancssárga és a színátmenetes témákra készült.


2. Az ikat témára készült. életem első ilyen próbálkozása, nekem mondjuk tetszik, de ez főleg a színek miatt van így. Amúgy nem igazán vagyok vele megelégedve, de az én ecsetemmel, lakkjaimmal egyszerűen nem lehet olyan gyönyörű, vékony vonalakat húzni. :( Meg minden bizonnyal, a kézügyességemben is kell a hibát keresni, nem csak a felszerelésben. ^^


3. Ezt a manikűrt egyszerűen imádtam! *.* Még évekkel ezelőtt akadtam rá Sammy-nél. Azóta is terveztem elkészíteni. Most úgy alakult, hogy mindhárom augusztusi kihívásban szerepelt valamilyen módon a csíkos téma. Sajnos csak pár óráig tudtam hordani. :( De annyira szerettem, hogy nm kizárt, nemsokára ismét elkészítem.



Kint a teraszon készült képek:


4. Ez egy sok legyet egy csapásra manikűr, mégpedig a következő témákat gyűrtem egybe: guilty pleasure, beverage, saran wrap, tribal. Szerintem nem lett rossz, bár azt hiszem, ahhoz már túl tarka, hogy hordanám is. :)

5. A vissza a suliba témára én egy egyszerű füzetlapos manikűrt készítettem. Egyszerű és gyorsan megy. Ezt a kettőt tartottam csupán szem előtt a design elkészítésénél. :)

6. Ezt a cukiságot még évekkel ezelőtt találtam YouTube-on. Azóta is terveztem elkészíteni. Mikor megpillantottam a mokey, vagyis majom témát, rögtön tudtam, hogy ez a kis cukiság fog elkészülni. :)

Nos, ennyi lett volna. :) Még jövök holnap a Thimmykével közös kihívás első állomásával, aztán jövő hónaptól kezdetét veszi a 31 napos kihívás! :)

Szép napot,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből