2014. június 23., hétfő

Teszt | Essence - Break through

Sziasztok!

Ez a lakk már másfél éve a tulajdonomban van, én úgy emlékeztem, hogy már bemutattam a lakkot, így mikor kerestem a blogon a tesztet, elcsodálkoztam, mikor nem leltem. Hát lefotóztam ismét. :)




Igen, jól látjátok, a lakk fedése irtó pocsék. Én ezért nem is szoktam használni, csak általában díszíteni, de alapnak szinte soha. A képeken két réteg látható, én ha használnom, minimum hármat kenek, de inkább négyet. A száradási ideje átlagos, így ez sem igazán segíti abban, hogy gyakrabban vegyem elő. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert pár óránál többet valóban nem hordtam, vagy legalábbis nem emlékszem, hogy hordtam volna, de ha a kollekció többi darabjához hasonló, akkor valószínűleg ő sem tartós, pattog. Esetleg, ha valakinek megvan ez a lakk, és  hordta már hosszabb ideig, szívesen fogadom a véleményt a tartósságával kapcsolatban! :)



 A színét illetően gyönyörű lila, üvegben szépen látszik az arany-sötétkék/sötétlila (nem tudtam eldönteni, hogy a kettő közül melyik) mikrocsillámok garmada is. Legnagyobb sajnálatomra, ezek felkenve teljesen eltűnnek, egyáltalán, vagy csak nagyon erős napfényben érvényesülnek. pedig olyan gyönyörű lenne vele!


Az egyedüli pozitívuma számomra az ecsete. Tudjátok, hogy szeretem az ilyen tömzsi, lekerekített ecseteket. Könnyen lehet vele dolgozni.


Amit még nagyon utálok, az a lakk csomagolása, üvege. Egyszerűen a hideg ráz ettől az idétlen formától, ez  hosszú nyak a legrosszabb az egészben, UTÁLOM. Ha lenne olyan üres üvegem, amelynek ilyen tömzsi ecsete van, vagy ha ezek az ecsetek jók lennének valamelyik megürült üvegemre, holt biztos, hogy már az összes Essence lakkom ebből a kollekcióból átköltözött volna.


Így hirtelen ennyi. Összességében elmondható, hogy nem nyerte el a tetszésem a lakk, nem is igazán ajánlom senkinek. Szerintem hasonló gyönyörű lila árnyalatot más márkák kínálatából is be lehet szerezni.

Végezetül mutatok egy kis malackás manit. Gondoltam, ha már felkenem, akkor legyen is valami értelme, így született meg a júniusi kihívás "farmon élő állat" témájának manikűrje. ^^



Nektek megvan a lakk? Vélemény róla?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből