2014. június 19., csütörtök

ManiMarathon | Első felvonás


Sziasztok! :)

Ma egy bejegyzésen belül négy manikűrt szeretnék nektek bemutatni. Instagramon @ladyoflacquer indította útjára a kezdeményezést. A "designer"-ek időpont szerint vannak beosztva, a megadott dátumon posztolnak egy manikűrt, mindegy, milyent, amit aztán bárki, akinek megtetszik, újra alkothat, a #manimarathonrecreation hashtaggal ellátva. Most az első négy manikűr mutatom be nektek. :)




1. Az első manikűr rögtön két design ötvözéséből készült el, a @ladyoflacquer és @lacqueraenails manikűrjeit alkottam újra. Egyúttal ezt készíttettem Manna ritkán használt lakkos kihívásának "két szín" témájára is. Azokat a rózsaszín lakkokat nagyon ritkán használom, sőt, majdnem soha.


2. Ez a csillogó-villogó szépség @alintamcmurdo manikűrje alapján készült. Én nagyon imádtam. Ahányszor ránéztem, a Pepsi jutott róla eszemben. :D Amúgy akár ez is lehetne a ritkán használt lakkos kihívásra a manikűr, mert a kék és piros lakkomat is csak ritkán használom.





3. A következő manikűr eredetijét @aglowworm készítette. Nem is gondoltam volna, hogy a korall és a lila ilyen jól passzol egymáshoz! :)


3. Ez a manikűr szintén passzol a kihíváshoz, annyi különbséggel, hogy a szürke lakkomat azért néha-néha előveszem, de a Moyra félholóját szinte soha nem használom. Pedig nagyon szeretem ám! :) Itt @babsnails maniját készítettem el. De csak akkor vettem észre, hogy én a mutatóujjamon is félholdat készítettem, pöttyök helyett, mikor feltöltöttem a képet Instagramra. :D Azért így is jó.^^


A képeket elnézve, egyik szemem sír, a másik meg nevet. Itt olyan szép hosszú a körmöm! Viszont ma le kell őket teljesen vágnom. Holnaptól dolgozni fogok, ami jó, örülök neki, hogy végre kaptam melót, de konyhán fogok dolgozni, ott pedig sem hosszú köröm, se festék nem lehet. :( Így tesztelgetni valószínűleg októberig már nem is fogok, max csak színmintákat mutatni. Manikűröket sem tudom, mikor fogok gyártani. Szerencsére, még jó néhány poszt van így is a mappámban, amik már jó ideje várnak az idejükre, úgy tűnik, most végre az is eljön. :) De a következő három hónapban nem tudom, hogy milyen gyakran jut időm posztolásra. Helyesebben nem is az idővel van gondom, mert csak minden második nap kell mennem (akkor viszont 11-12 órát dolgozom), hanem az energiával. De majd meglátjuk, mi lesz a vége, nem tudom, miért, de a munka ellenére is úgy érzem, ez a nyár nagyon jól fog telni. :) Remélem, tényleg így lesz. ^^

Most pedig elég a sok szövegből, inkább nézzétek meg, a többiek milyen manikűröket készítettek a ritkán használt lakkjaik segítségével:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből