2014. április 8., kedd

Teszt | Born Pretty Store - 400db 2mm négyszögletű-kör alakú, fluoreszkáló pasztell szegecsek

Sziasztok lányok!

Ma egy tesztel jövök, melyet a Born Pretty Store-tól kapott pasztell szegecsekről szeretnék néhány szót ejteni.



Mint ahogy azt láthatjátok, 6 szín található a tégelyben, mindegyik színből két fajta: négyszög- és kör alakú szegecsek. Szerintem tavasz-nyári időszakra tökéletes színek! ;)

Ahogy azt már a blogon is láthattátok, néhány alkalommal már használtam is őket. Imádom, de komolyan! A tartósságáról kissé felemás a véleményem. A kis kör alakú szegecsekkel semmi bajom, azt ha felteszem, általában úgy kell erőszakkal leszednem egy hét múlva. :D Eddig csak egyetlen alkalommal esett le egyik, illetve egy másik is, de az is csak azért, mert folyton piszkáltam a körmöm, és csak az ötödik nap közepén!
Kisebb gondom a szögletesekkel akadt. Ezeket eddig csak a virágoknál használtam hosszabb ideig, de itt is csak három napot bírtak, mert akkorra már több szirmocska is leesett. A probléma okát is tudom ám: túl íves a körmöm. Legalábbis szerintem. A szegecsek meg nem tudnak teljesen rásimulni a körömfelületemre, mint a kör alakú társaik esetében. Ezért nem annyira tartósak.

Ezt a kis szépséghibát leszámítva nekem semmi bajom velük, sőt! Imádom, olyannyira, hogy legszívesebben az összes manikűrömet feldobnám velük. :)







Amúgy enyhén valóban fluoreszkálnak, legalábbis én a zöldet próbáltam. Nem nagyon, és nem is hosszú ideig. Képet is próbáltam készíteni, de sajnos nem sikerült. Lehet, hogy UV lámpa alatt jobban látszana amúgy. :) Ha legközelebb bulizni megyek, majd felhasználom ismét őket, és kipróbálom,  hátha világítanak az UV fényben. :D

Megrendelni ide kattintva tudjátok:

A szállítás ingyenes, a VNX31 kuponkódot használva pedig 10%-os árkedvezményben részesültök. :)

Legyen szép napotok!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből