2014. április 27., vasárnap

Teszt | Rimmel Sweetie Crush - 010 Fizzy Applelicious + Szülinapi manikűr

Sziasztok lányok!

Egy gyors poszttal jövök még ma. :) Nagyon jól telt a mai napom, ha minden jól megy holnap vagy holnapután megpróbálok beszámolót is hozni. :)

Most csak a manikűrt mutatom be, amit ma viseltem. A két új, szülinapomra vásárolt lakkal készítettem. :)








A szegecsekről véleményemet ITT olvashatjátok, megrendelni pedig ITT tudjátok, a VNX31 kód felhasználásával 10%-os árengedményben részesültök. :)

Végül ejtenék pár szót a Rimmel Sweetie Crush - Fizzy Applelicious lakkjáról is. Mint ahogy azt a képek is mutatják, egy almazöld színű homok hatású lakkról van szó, kis gyöngyház beütéssel. Én nagyon szeretem a színét. :) Az ecset és a lakk hozza a Rimmeltől megszokott formát, álom vele dolgozni, komolyan! :) A tartósságára sincs panaszom, napokig viseltem, mégsem pattogott, csak egy picit a köröm végénél kopott meg, de az is csak közelről volt látható. Összességében meg vagyok vele elégedve, biztos vagyok benne, hogy fogom még használni. :)




Legyen szép estétek!

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből