2014. április 21., hétfő

Manikűrvadász | 8. forduló - Összefoglaló


Sziasztok lányok!

Egy újabb csodás forduló zajlott le a napokban, ezúttal a párokat Thimmyke sorsolta ki nekünk! Köszönjük neki ezúton is. :)
Ez a bejegyzés hosszú órák gyümölcse, nem könnyű összesíteni, éppen ezért szeretnék megkérni minden manikűrvadász lányt, hogy a továbbiakban a bejegyzésükben ne csak a linket vagy ne csak az eredeti képet illesszék be, hanem mindkettőt, mert rengeteg időt felvesz, amíg én keresgélem ki, volt olyan is, hogy több, mint 45 percig kutakodtam, mert a Google képkeresője sem hozta ki. :/  Emellett pedig jó látni az elkészült manikűr posztjában az eredetiről a képet, hogy tudjuk, honnan indult ki a mani.

Ebben a fordulóban is nagyon sok volt a jelentkező, szám szerint 43-an, ebből, legnagyobb örömömre nagyon sokan voltak első vadászok is. Remélem, máskor is jöttök. ;)
42 manikűr készült, egy játékos sajnos nem készült manikűrrel. :(
No de nem is szeretném húzni az időt, lássuk az elkészült alkotásokat! ;) Az első mindig a manikűrvadászos köröm, a második pedig az eredeti manikűr.




1. Phoenix Azrailtől választott manikűrt. Picit változtatott a színeken, de nekem így is nagyon tetszett. :)

2. Azrail egy strasszos manikűrt választott Mazsolától, a végeredmény nem lett ugyanaz, hisz Azrail a saját ízlése szerint vitte fel a köveket. Így is nagyon jó lett.

3. Úgy tűnik, a tavasz már a szívünkben megérkezett, s ezt vetítette ki Mazsola is a körmeire egy gyönyörű százszorszépes manikűr elkészítésével, melynek ötlete Bree-től származik. Már csak kint kéne kisüssön a napocska. :)

4. Bree egy fekete alapon színes pöttyös manikűrt vadászott le a Lassan, de biztosan bloggerinájától, Katitól. A végeredmény Bree szerint nem lett tökéletes, de szerintem így is üde színfoltja volt a mindennapjainak. :)

 5. Kati most vesz részt első alkalommal a közös vadászatunkon, köszöntjük a csapatunkban! Remélem, még sokáig velünk fogsz vadászni. :) No de kanyarodjunk vissza a könnyed, nyárias manikűrhöz, melynek ötlete Yndre-től származik. Kati nincs teljesen megelégedve a végeredménnyel, nekem viszont nagyon tetszik, lehet, hogy hasonlót én is fogok készíteni a közeljövőben! :)

6. A következő manikűr igazán üde, könnyed és nyáriasra sikeredett, remélem, a jó időt is elő fogja csalogatni a számunkra. :) A manikűr készítője pedig nem más, mint Yndre, aki Nera blogjáról vadászta le az elkészült alkotást.

7. Nera egy pöttyös-holo csodálatot készített nekünk. Szerintem a pöttyökkel is minden rendben volt! :)A manikűr nagytestvére pedig Szilvinél található. :)

8. Szilvi a szívemnek oly kedves leopárd mintát választotta Thimmykétől. Nekem nagyon tetszett az eredeti, és az átdolgozott megoldás is! *.* Kedvet kaptam én is egy leopárd manihoz. :D

9. A mostani, 8. forduló háziasszonya, Thimmyke egy igazán tavaszi, virágos manikűrt varázsolt a körmeire, ahogy ő fogalmazott, kicsit "timisebb" színekben. Nekem nagyon bejött ez a variáció, ahogy az eredeti, Lexa által készített is a kedvenceim között szerepel. :)

10. Lexa picit késett a manival, de amint megpillantottam, kárpótolt az egészért, ugyanis egy pávatollas manikűrt vadászott le Mannától. Akik már követnek egy ideje, azok tudják, hogy a leopárd minta után közvetlenül a páva mintás dolgokat szeretem a legjobban! *.* Nem a megszokott színekben kaptuk meg a végeredményt, de ez nem is baj, kell a változatosság, a matt fedőlakkal és a nude-ezüst kombinációval pedig egyszerűen imádom!
Aki hasonlóan hozzám, teljesen beleszeretett a manikűrbe és saját maga is el szeretné készíteni, nézzen be Mannához, remek tutoriál lesz a segítségére. ;)

11. A következő manikűr a mesék gyönyörű világába repít el bennünket, ugyanis Manna egy csodaszép Hamupipőkés alkotást választott Noémitől. Annyira szép az eredeti és a Manna által készített mani is! Általában nem szeretem azokat a manikűröket, ahol túl sok a dísz, a strassz, de most nagyon eltalálták a lányok. :)

12. Noémi a NaomiBlog írója egy gyönyörű nude lakkozást dobott fel csillámos lakkal és egy kis strasszal. Én imádom a végeredményt, ahogy Anett eredetije is elnyerte a tetszésem.

13. Anett a Beautycrumbs bloggerinája egy gyönyörű lila lakkozást választott Judittól. Ha nem hívta volna fel rá a figyelmem, észre sem veszem, hogy nem tökéletes! Nekem így is nagyon-nagyon tetszett! Amúgy is nagyon szeretem azokat a lakkozásokat, ahol a különböző körmökre különböző alkotások kerülnek, mégis egységes az egész! :)

14. A Lakkalandok Juditja egy nagyon cuki, bolondos, katicás manikűrt hozott nekünk, a katicák Tatus blogjáról repültek át az ö körmére. Nekem nagyon bejönnek ezek a kis cukiságok. :) Ha szeretnétek, hogy a ti körmötök dísze is legyen, Tatusnál tutoriál is van hozzá! ;)

15. Kata a Tatus blogja írója Nikkiit kapta párjául. Nem csodálom, hogy nehezen döntött! De végül sikerült egy nagyon édes muffinos manikűrt elkészítenie, szinte jön, hogy beleharapjak! :D Ha emlékezetem nem csal, ez a muffinos manikűr nem először lett levadászva Nikkiitől, akinél amúgy tutoriál is található! ;)

16. Ismét nem csalódtam Nikkiiben, aki egy gyönyörűséges vintage manikűrt készített. A mani alapját Noémi egyik csíkos manikűrje adta, ezt álmodta újra Nikkii, a szívecskét rózsákra cserélve. Én teljesen beleszerettem a végeredménybe! *.*

17. Mondhatjuk, hogy vadászat volt a vadászatban, ugyanis Noémi a Noinails blogról egy olyan übercuki manikűrt választott Elíztől, amely szintén egy manikűrvadászat alkalmával született, s eredetije a Testvérkódex blogon látható. Olyan kis cuki lett, mindjárt megzabálom. :)

18. Elíz egy egyszerű, letisztult lakkozást választott a neki sorsolt Betti blogjáról. A pasztell színeknek köszönhetően igazán tavaszias lett a végeredmény. :)

19. Bettiben egy új manikűrvadászt köszönthetünk, lévén, ez volt az első alkalom, hogy csatlakozott hozzánk. Rögtön egy gyönyörű rózsaszín rózsás manikűrt készített el, melynek eredetije a szintén első alkalommal jelentkező Mirellánál látható.

20. Mirella csak nemrég kezdte a blogolást, de máris úgy belevágott a manikűrvadászatba, nem is volt könnyű dolga, hiszen legelső alkalommal Nikit kapta párjául Fortuna nagyasszony jóvoltából. Szerencsére így is sikerült a választás, végül egy cukorkára emlékeztető mani született.

21. Úgy tűnik, a vadászat alatt mindenki nagyon éhes volt, mert Niki a Lakkjegyzet blogról (régi körös lányok GothicBeauty néven ismerik^^) szintén egy muffinos manikűrrel készült, sőt, ez is kétszeresen lett levadászva, mert a legelső Manikűrvadász alkalmával Klau Angeltől készítette el! :)

22. Sőt, még mindig nem állunk le a muffinos vadászat a vadászatban alkotásokkal, mert Klau erre a fordulóra is egy muffinos manikűrt hozott, méghozzá Dii-től, aki az egyik előző forduló alkalmával vadászta le Petronellától.


23. Eszti a Testvérkódex blogról vadászott, méghozzá Cupido módra egy szuper csókos manikűrt! :)

24. Mesy a Tesvérkódex blog egyik írója is rendszeres résztvevője a vadászatainknak, ezúttal Ilusst kapta párjául, akitől egy bohókás manikűrt választott, kissé mesisebbre átalakítva. ^^

25. Sok bohókás manikűr készült, így az Ilussé is, aki ezúttal Leilától inspirálódott.

26. Lilla rögtön levett a lábamról, amint megpillantottam a szegecses manikűrjét. Nem tehetek róla, egyszerűen imádom a szegecseket! :D Zizitimtől vadászta le a manikűrt, nekem mindkettő nagyon-nagyon tetszik! :)

27. Zizitim egy eléggé macerás tribal manikűrt választott Pankától, de a végeredmény szerintem nagyon jó lett! :)

28. A következő manikűr ismét egy tavaszcsalogató alkotás, ugyanis Panka egy gyönyörűséges tavaszi virágos manikűrt vadászott le Katy-tól. :)

29. Katy a már készült a közelgő húsvétra, így egy cuki nyuszis manikűrt választott Fruzsitól.

30. Gabica is Disney hercegnős manikűrt vadászott Ágitól, méghozzá a Pocahontas ihlette szépséget. Nézzétek, hogyan lett újraalkotva:

31. Ha nem is a hercegnők világában, de mindenképp csajosabb terepen maradunk továbbra is, mert Ági, aki szintén először vesz részt a játékunkon, egy gyémántos, csillogó-villogó manikűrt vadászott le Pannitól. Nekem tetszik Ági változata is. :)


32. Yvuus, hűen a "Pöttyös az igazi" szlogenhez egy fekete-piros-fehér babos manikűrt varázsolt újjá PAncsitól, egy kis csavarral tűzdelve.

33. PAncsi egy új blogot, a Nail maniacs nevezetűt kapta párjául, melyet két barátnő, Dóra és Léna vezet. Tőlük választotta ezt az üde színekben pompázó tavaszi manit:

34. A fent említett Nail maniacs blogot Dóri képviselte, szintén először vett részt a vadászaton és egy piros-pöttyös manit készített Castiától.

35. Castia egy gyönyörű rózsás manikűrt választott, a párja pedig Liza volt, így az eredetit is nála tekinthetitek meg. :)

36. Amikor Liza azt írta, hogy nagyon átvariálta a manikűrt, amit Petrától választott, nem gondoltam volna, hogy ennyire. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszett az ő variációja is. :)

37.  Petra is maradt a kék vonalon, ő egy virágos manikűrt variált kicsit át Moon Angeltől. Nekem tetszik a végeredmény. :)

38. A következő manikűr egy üde, rózsaszín, rózsás szépség lesz, melyet Anna (Moon Angel) You You-tól vadászott le. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik mindkét verzió. hatalmas kísértést érzek, hogy hasonlót készítsek húsvéti manikűr gyanánt én is. :)  Update: Mióta megírtam a bejegyzést, el is készítettem a manikűrt, ez lett a húsvéti manim. :D Legalsó az enyém.^^

39. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a következő manikűrös lányunknak, You You-nak nagyon sok boldog szülinapot kívánjak! :) Isten éltessen sokáig! Most pedig visszatérve a vadászatra, természetesen You You sem hagyta ki, ezúttal T.Andit kapta párjául és egy virágos-holo lakkozással készült.

40. A második katicás manikűr, amely a kihívásra készült az az Andié volt, akinek a katicái egyenesen Biától repültek át hozzá. Nagyon kis cuki, pont ilyet készítettem már én is, akkor én is nagyon szerettem, szóval meg tudom érteni Andit, amiért ez a mani esett az "áldozatává". :)

41. Dii egy picit késve, de azért szintén posztolta a manikűrt, ami végül Eszti jégcsap manikűrjeinek egy feldolgozása lett. A kinti időjárást elnézve nem is olyan meglepő a választás. :D Amúgy nekem nagyon tetszik a mani, ezt a technikát én is szeretem, bár nem szoktam alkalmazni, mert nincs szép vékony ecsetem, a mostanival pedig nem tudok ilyen szép, elvékonyodó egyeneseket húzni. :(

42. Ezúttal Panni vadászott tőlem, méghozzá a tavaly nyáron készített epres manikűrömet használva fel készített egy nyárias, gyümölcsös manit.

43. Én ebben a fordulóban Yvuust kaptam páromul, rengeteg manit végignéztem, nem volt könnyű döntés, de végül egy egyszerűbb lakkozás mellett döntöttem.


Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki részt vett ebben a fordulóban! Ezennel szeretném bejelenteni, hogy a soron következő vadászat házigazdája nem más, mint

Manna, a

blog írója, így nézzetek be gyakran, mert bármikor kikerülhet a következő forduló felhívása! ;)
Az előző forduló manikűrjeit ITT tekinthetitek meg!

Ne feledkezzetek meg a mostani Lakkozz! Fotózz! Posztolj! fordulóról sem, melynek témája a Virágok és háziasszonya Panni. Részleteket ITT olvashattok! ;)

Sok locsolót mindenkinek! ;)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből