2014. április 21., hétfő

NOTD | Húsvéti manikűröm

Sziasztok lányok! :)

Miközben a Manikűrvadász összefoglalóját írtam, megpillantottam You You maniját. Rögtön tudtam, hogy el kell készítenem. Sokáig nem is halogattam, vasárnap reggel rögtön ki is festettem a körmeim, így született meg az idei húsvéti manim. :) Akik követnek Instagramon (ahol tegnap elértük a 100 követőt ), már tegnap láthatták a manikűrt. :)






Amúgy mondhatjuk azt is, hogy manikűrvadász a manikűrvadászban ez a mani is, mert a mostani fordulóban Moon Angel is ezt a manikűrt vadászta le You You-tól. :)

Moon Angel változata
Az eredeti, You You manija

Nekem nem sikerült annyira jól, mint You You-nak, mert nem olyan szép a körömformám, ráadául a rózsaszínem sem az a szép pasztell rózsaszín (amit már hónapok óta vadászok amúgy, de sehol nem találok olyat, amilyet szeretnék, nagyon hajlok afelé, hogy saját magam keverjek ki egyet). Sőt, így utólag talán jobb lett volna, ha a rózsaszín sand lakkot összekeverem a fehérrel, hogy kicsit világosabb legyen. Szóval nem lett tökéletes, de nekem így is nagyon tetszik. :)

Sok locsolót minden lánynak!
Kicsit később jön a Manikűrvadász összefoglaló is, már szombat óta időzítve van! ;)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből