2014. február 14., péntek

Teszt | Rapsodi lakkjaim - csapó 4


Aki már rég óta követ, tudhatja, hogy nagyon sok Rapsodi lakkom van. Sőt, ebből a márkából van a legtöbb. Nagy a színválasztékuk, és az árukhoz képes nagyon jó a minőségük is!

Most szeretném bemutatni az utóbbi négy Rapsodi sákmányomat, melyeket már láthattatok manikűrök formájában nem is csak egyszer a blogon, hisz időközben a négyből három kedvenc lakká is előlépett. :)


Most együtt szeretném őket elemezni. Mint ahogy azt mondtam, a minőségük nagyon jó, akár egy hétig is tartanak, az ecsetükkel nagyon jól tudok dolgozni, az üveg kis egyszerű, téglalap alakú, így könnyen lehet tárolni, sőt, felülnézetből is látszik, hogy milyen színt rejt az üvegcsénk.

Mind a négy lakk jól fed már két rétegben is, de a rózsaszín és mályva(?) talán három réteggel szebben mutatnak. Most jöjjenek a képek.

Rapsodi Parisa 03
3 réteg



1 réteggel

2 réteggel






Rapsodi Parisa 08
Nos, nem tudom, hogy ez igazából milyen szín, tégla, mályva vagy piszkos répa? Fene se tudja. :) De nézzük inkább képekben. ;)







Rapsodi Parisa 08
Két réteggel



Egy réteggel






Rapsodi 332
Két réteggel







A többi Rapsodi lakkom: csapó1, csapó2, csapó3.
Nektek van lakkotok ettől a márkától? Meg vagytok vele elégedve?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből