2014. február 11., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló

Sziasztok lányok!

Ahogy azt már sokan tudjátok, az elmúlt napokban gond volt a számítógéprmmel, azt hittem, az összes adat elveszett, de végül sikeresen megkerült mind, így bár kissé késve, de hozom én is a manikűrömet.

Be kell vallanom, én egy olyan blogot sorsoltam saját magamnak, ami egyáltalán nem tetszett. :( Sajnálom, nem szeretnék ezzel senkit megsérteni, de nekem valahogy nem bejövősek, sem a manikűrök, sem a fotók, de nagy nehezen végül csak sikerült egyet választanom, mégpedig ezt.




Az eredeti manikűrrel.




Itt szeretném bemutatni azt a két manikűrt is, melyeket Sheera és Timi készítettek.
Sheera Kelsie-től választott, szerintem egy nagyon jó kés movemberes manikűrt. :) Sheera, elmondása szerint, már rögtön tudta, hogy ezt fogja elkészíteni, amint megpillantotta. :)


A másik lány, aki ideiglenesen blog nélkül nevezett, Timi volt. Ő egy olyan manikűrt készítettet el az Adventures in Acetone blogon, amelyet már én is régóta szerettem volna. Szerintem nagyon jó választás volt. :)

A többiek alkotásai:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből