2014. február 10., hétfő

Személyes | Kényszerszünet

Sziasztok lányok!

Gondolom, azzal nem árulok el senkinek újdonságot, hogy a tegnapi Manikűrvadászos poszt elmaradt. Páran már tudjátok is az okát, a gépemről MINDEN eltűnt, köztük a blogos mappám is. Ma hívott az ismerősöm, hogy az éjjel dolgozott rajta, és sikerült megmentenie a dolgokat, pár napon belül visszakapom. Mivel nekem ma megkezdődött az egyetem, már nincs időm gyakori manikűr készítésre, épp ezért voltak hónap végéig elkészítve a manikűrök. Mindenesetre ez most jó tanulópénz volt: ezentúl sosem törlöm a fényképezőm memóriájáról addig a képeket, míg nincs kiposztolva, 2. ha van egy kis időm, illetve a blogos mappában olyan poszt, ami még nincs kint, rendületlenül fogom gyártani az időzített bejegyzéseket, felkészülve az ilyen katasztrófának is felérő eseményekre.

Remélem, 14-én már meglesz a gép, és a blogos mappámnak sem esett bántódása, így kitehetem az elmaradt bejegyzéseket is! :)

Addig is türelmeteket kérem, a Manikűrvadász posztom és összegzésem késni fog bár, de el nem felejtem! ;)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből