2013. november 18., hétfő

Játék | Ősz búcsúztató nyereményjáték

Már hetek óta megvásároltam a nyereményt, még az FB oldalam 200-as követői apropójából, aztán mindig csak tolódott, hol a csecsebecsék fotózása miatt, hol az időhiányra fogva a dolgot. De ma megmakacsoltam magam, és azt mondtam, addig le nem fekszem, míg a Manikűrvadász posztolása előtt meg nem írom ezt a bejegyzést is. :)




Amint azt a fenti promoképen látni lehet,  három lakkot illetve egy őszi színekben elkészített karkötőt lehet nyerni, no meg valószínű, hogy valami apróságot, meglepit még belecsempészem a csomagba. :)

Mivel többen is jeleztétek, hogy nagyon kedvelitek a Rapsodi lakkokat, de a térségetegben nem kapható a márka, így ebből válogattam nektek, illetve egy Charm Limit glitteres fedőlakkot is vásároltam, hisz a glitteres manik aranykorát éljük. :) A nyertes utólagos engedelmével egy-egy ujjamon használt a lakkokat, hogy bemutathassam, mennyire gyönyörű mind.

A színes lakkokból két réteget, míg a fedőlakkból (ha jól emlékszem) egyet használtam. A kisujjamon fekete alapra kentem fel.
Rapsodi 03, Carm Limit 11, Rapsodi 352, Charm Limit 11




A képek kattintásra megnőnek:





Mivel késő van, én meg fáradt vagyok, nem készítettem semmilyen űrlapot, így a régi módszerrel lehet majd jelentkezni a játékra, kitöltve a kihagyott részeket. ^^
Ha jelentkezni szeretnél, a következőket kell teljesítened, kitöltve és megjegyzésként elküldve a következőket:

1. A nyereményeket a rendszeres olvasóim között szeretném kisorsolni. (1)
2. Mivel a 200-as like elérése miatt vásároltam a nyereményeket, légy a blog FaceBook oldalának követője.
3. Facebookon oszd meg a játékot, hogy minél több embernek esélye legyen a megnyerésére. Fontos, hogy ezt nyilvánosan tedd meg, különben nem látom, hogy megosztottad, így elfogadni sem tudom.(1)
4. Ha van blogod, tedd ki az oldalsávba és/vagy hirdesd meg egy blogbejegyzésben. (2)
5. Szeretném tudni, mi a véleményetek a blogról. Főleg azt, miért nem érkeznek vélemények a posztokról. Olvasottság az van, legalábbis a számlálók ezt mutatják, viszont írásos visszajelzést sajnos alig kaptam az utóbbi időben, így viszont nem tudom eldönteni, hogy mi lenne az olvasóim igénye. Szóval kérlek, írd le, hogy mit NEM szeretsz a blogban, mint szeretsz a blogban, mit szeretnél még látni a blogban. Az a típusú ember vagyok, aki szereti a negatív kritikát, mert abból tud építkezni, szóval kérlek, ne kíméljetek!
6. Add meg egy valós, általad gyakran használt e-mail címet, hogy felvehessem veled a kapcsolatot, ha te nyered a csomagot. A spam- és robot e-mailek kiszűrése érdekében javaslom ezt a címet a  emailcímelsofele [kukac] email.com formátumban megadni, de természetesen ez csak javaslat, úgy adod meg, ahogy szeretnéd, egy a lényeg, érvényes legyen! ;)
7. Írd le véleményed a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! kezdeményezésről! Tetszik, nem tetszik, részt veszel majd rajta, esetleg leendő témán is agyalsz? Kritikáktól itt sem kell kímélni! ;) Két szavas választ nem fogadok el, legyen minimum egy szép, kerek mondat. ;)

Természetesen plusz pontokat is lehet szerezni, mégpedig így:
Ha plusz pontot szeretnél még összegyűjteni, írj megjegyzést olyan blogbejegyzéseimhez, ahol kevesebb mint 5 hozzászólás olvasható, illetve ezek linkjét küld el nekem e-mailben. Minden megjegyzés egy plusz esélyt jelent, maximum 15 plusz esély szerezhető ilyen módon.

Határidő: nov. 30., éjfél. Sorsolás december első napjainak egyikén. (:

1. Ezen a néven vagyok rendszeres olvasód:
2. Ezen a néven lájkoltam a Facebook oldalad:
3. Facebook megosztásom nyilvános linkje:
4. Ezen a blogon hirdetem a játékot (feltéve, ha van blogod):
5. Véleményem a blogról:
6. E-mail címem:
7. Lakkozz! Fotózz! Posztolj! véleményem:

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből