2013. november 18., hétfő

Manikűrvadász | 5. forduló

Sziasztok!

Nagy örömömre szolgál, hogy az általam megálmodott Manikűrvadász egyre nagyobb népszerűségnek örvend, s fordulóról fordulóra több bloggerina gondolja úgy, hogy ő bizony becsatlakozna a kezdeményezésbe! Előző háziasszonyunk, Lora Vikinek adta át a stafétát, így a jelenlegi fordulót már a Cheap and Chic look blog szerzőjének vezényletében vittük végbe, ez úton is köszönet érte! <3
Mint mindig, úgy most is nagyon izgatottan vártam, hogy megkapjam a párom, nem is csalódtam, hisz egy olyan bloggerinát sorsolt hozzám Viki, akit már egy ideje követek és nagyon kedvelek, ő nem már, mint a Whis for beauty blog irója, Dii.

Nagyon sok szép manikűr került már ki a kezei alól, így igencsak a bőség zavarával küzdöttem, azt hiszem, büszke lehetek magamra, hogy végül "csak" hét manikűrre sikerült szűkítenem a kört. Végül egy Nail Club-os manikűr győzött, melyet itt csodálhattok meg.




Én minimális változtatásokat eszközöltem rajta. Az alapszínen csak egy leheletnyit változtattam, a korallos-barackos helyett rózsaszínt használtam, mindjárt azt is megtudjátok, hogy miért.
Tegnapelőtt kipróbáltam a második sand hatású lakkomat is, egy rózsaszín szépséget, ám ez a csoda annyira töményen csillog-villog, hogy az nekem már sok(k) mind a 10 ujjamra.
Ekkor jött az isteni szikra! Elkészítem Dii elegáns maniját, a csillámos fedőlakk helyett eleve sand lakkot használok! S hogy színekben se nagyon térjek el, így lett a rózsaszín sand lakk társa a rózsaszín alap. :)
A középső és mutató ujjamon a minta színe is aranyról ezüstre változott, mert szerintem ez a szín jobban passzol a rózsaszínhez.


 Én személy szerint nagyon szeretem ezt a manit, s biztos vagyok benne, hogy ma az egyetemen a két rózsaszín-mániás csoporttársam is díjazni fogja. ^^




Használt lakkok:

Pár kép az én kicsikémmel, mivel nem tudtam szelektálni,a tervezett egy-kettő helyett "picivel" több.^^









A többiek munkája:
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből