2013. november 17., vasárnap

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! (LFP) | 1. forduló - Felhívás


Manikűrös lányok, figyelem!

Egy újabb körmös kezdeményezésre, a Lakkoz! Fotózz! Posztolj! lánc elindítására szeretnélek invitálni benneteket!

A mára már elég széles körben ismerté vált Manikűrvadász példájára, ezt az ötletemet is a gasztro játékok (Süss! Alkoss! Díszíts! - SAD és Vigyázz! Kész! Főzz! - VKF) mintájára szeretném útjára indítani, melyen időről-időre én is nagy örömmel veszek részt, s remélem, így lesz ez a manikűrök terén is!



No de akkor beszéljünk kicsit magáról az LFP-ről. Annyiban hasonlít a Nail Club-ra vagy a ManiCute-ra, hogy itt is van egy adott téma, amelyben a manikűröket el kell készíteni, ám itt nincs megszabva, hogy kik a résztvevői az adott fordulónak. Ha tetszik a téma, ragadj lakkot, fényképezőt és már mehet is a dolog! ;)

Minden egyes fordulónak van egy háziasszonya, aki az adott forduló témáját adja, az posztolás időpontját szabja meg, az InLinkz kódot eljuttatja a többieknek, felkéri a következő forduló háziasszonyát, illetve ennek nevét és elérhetőségét majd el is küldi nekem legkésőbb egy nappal a kiposztolt bejegyzések után, hogy az összesítésben kihírdethessem a következő szervezőt (ami természetesen nem jelenti azt, hogy az aktuális háziasszony nem élhet azon előnyével, hogy a posztja végén megemlítse az új házigazdát).
Azt már teljesen szervezője válogatja, hogy a következő házigazdát hogyan választja ki: kéri, hogy ötleteket küldjenek, azok, kik házigazdák szeretnének lenni, az egyik kedvelt bloggerét kéri fel, esetleg kisorsolja, ezt mindenki döntse el maga. :)

Térjünk át az első fordulónk témájára. Mivel lassan itt lesz a december, s 1-jén már Advent első vasárnapja is, így adta magát, hogy a témánk is ez legyen. Mivel a néphagyomány úgy tartja, hogy a nők nem dolgozhatnak december 13-án, úgy gondoltam, a posztolás időpontja is essen erre a dátumra, így dolog helyett inkább a blogokat és az elkészült manikűröket csodáljuk! (:

Akinek nem vezet blogot, de szeretne csatlakozni a játékhoz, az se csüggedjen, küldje el nekem az elkészül manikűrről a képe(ke)t, pár szavas ismertetővel, vagy akár hosszabban is (ez esetben vendégposztként is megjeleníthetem a blogon), így ő sem marad le a mókáról és a közös készülődésről! :)

Nos, akkor szedjük pontokba a fontosabb infókat:
1. Téma: ADVENT
2. December 13-án, este 18:00-kor posztoljátok az elkészült manikűröket.
3. Amennyiben szeretnétek részt venni, örülnék, ha itt hagynátok egy megjegyezést, és ha van blogotok, tegyétek ki az oldalsávba, hogy mások is idetaláljanak.
4. Ha szeretnél a következő forduló háziasszonya lenni, akkor kérlek, december 10., éjfélig küldj egy e-mailt (címem az oldalsávban olvasható), melyben megadod a következő forduló témáját, amennyiben te szerveznéd azt. - Ez az opció csak bloggal rendelkező résztvevőkre áll.
5. A határidő utáni pár napban figyeld a blogot, mert kikerül az összesítő a következő házigazda nevével! (:

Az InLinkz kód itt található. Aki még nem ismerné a használatát, készítettem egy képes leírást róla, pofon egyszerű, nem lesz gond vele! ;) Illetve a bejegyzésbe illesztésről is van egy jó képes leírás Thimmykénél, érdemes azt is megnézni.
Ha valakinél nem működik a kód, küldjön e-mailt és megpróbáljuk orvosolni a problémát. :)


<!-- start InLinkz script -->

<div id=wpImg341833><a href="http://new.inlinkz.com/luwpview.php?id=341833"><img style="border:0px" src="http://www.inlinkz.com/wpImg.php?id=341833"></a></div><script type="text/javascript" src="http://www.inlinkz.com/cs.php?id=341833"></script>

<!-- end InLinkz script -->


Lakkozásra, fotózásra és posztolásra fel lányok!
Kíváncsian várom az elkészült munkákat, illetve a következő témára a javaslatokat is!

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből