2013. november 12., kedd

Teszt | Golden Rose Holiday #58

Lányok, megvan az új kedvenc lakkom! (:
Már FaceBook-on is említettem, hogy pénteken sikerült beszereznem pár Golden Rose lakkot. Kettőt a Holiday kollekcióból, kettőt pedig a Jolly Jewels kollekció darabjai közül.

Ezt a lakkot próbáltam ki legelőszőr a négy közül. Sajnos a képek nem adják vissza az eredeti színét, mivel egy kicsit lilásabb, és sokkal jobban csillog is.




Két rétegben tökéletesen fedő lakk, az ecsetét imádom, olyan jó kis tömzsi és széles, mellyel könnyen lehet dolgozni, a gyűrűs ujjamat például egy vonással be tudom festeni. Gyorsan szárad, ami plusz pont neki, na, nem mintha a párnanyomatoktól kéne reggel tartani. ^^


A színe, hát az valami csodás! Mint már említettem, sötét lilás-bordó alapban vannak magenta és arany csillámok, melyek a napfényben csak úgy szikráznak. A két csillám nagyon jól kiegészíti egymást és alap színt, ütős kombót alkotnak együtt!


Tartósnak is elég tartós, a második nap végén, illetve a harmadik nap pattogott és kopott le egy kicsi néhány körmöm végéről, de valóban csak olyan kicsi mértékben, amitől még nyugodtan lehet használni.





Ilyen egy rétegben. Két rétegben is ilyen a színe, csak természetesen intenzívebb. ˘˘



Összességében meg vagyok a lakkal elégedve. Sőt, mitöbb, egyenesen imádom, azt hisze, az idei TOP5-ben biztosan benne lesz. :)

Nektek megvan ez a lakk? Hogy vált be? Esetleg valamelyik másik lakk a kollekcióból?

Bella

Ui: Keresgéltem kicsit a neten, és találtam egy képet, ahol a legjobban visszaadja a lakk színét.
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből