2013. június 18., kedd

Kreatív | Muffin könyvjelző

Még május elején készült el, ajándékba Katinak. Múlt héten postáztam fel, már meg is kapta, így immár ide is feltehetem. :)

A minta csak félig saját. Jobban mondva, annyira sem, hiszen a Csanditól kapott tavalyi hímzett hűtőmágnesről másoltam le. :) Szóval ezúton is köszönte érte Csandinak. (:






Kati, köszönöm a sok kedves hozzászólást és azt, hogy mindig érdeklődsz, mi a helyzet velem! Biztos vagyok benne, hogy jó helye lesz nálad a könyvjelzőnek. (:

Ha már az ajándékoknál tartunk, én is kaptam ám! (: Részt vettem Schnappy születésnapi ajándékláncában. Én Timikének készítettem egy türkiz ékszerszettet, én pedig Schnappytól kaptam. Még szülinapom környékén megérkezett, de én Kolozsváron voltam, így csak nemrég bonthattam fel. :) Egy szintén türkiz ékszerszettet kaptam én is.^^ Tökéletes lesz a ruhámhoz. (: A képeket Schnappytól "loptam".




Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből