2013. május 28., kedd

Játék | 200-as játék! :) - LEZÁRULT!


Lassan elérjük a 200 rendszeres olvasót (pontosabban most vagyunk a 199-nélˇˇ), így gondoltam, épp itt az ideje egy újabb játéknak. :) Sajnos azt már időm nem engedi, hogy ln készítsek valami kis aprót, szépet, bellásat, de helyette választottam három csodálatos lakkot az egyik kedvenc márkámtól! :)
A három lakk közül kettő nekem is megvan, bejegyzés hamarosan érkezik róluk. :) Sőt, azon is nagyon gondolkodom, hogy a bal szélső, gyönyörűen csillogó lakkcsodát is beszerezzem, ha ismét összetalálkozunk a boltban. Egyetlen bajom, hogy nagyon hasonljt a másik nagy kedvencemre, a Butterfly 107-es lakkjára, annyi különbséggel, hogy itt csak kis csillámok vannak, míg ott kis- és nagy csillámok keverednek. Szóval ez még képlékeny.^^ De bízom benne, hogy bárki is kapja majd ezt a csodát, szeretni fogja. :)



Akkor nézzük is a nyereményeket:
Balról jobbra: Leydi 838, Leydi 843, Leydi 788



Leydi 838

Leydi 838

A Leydi 843-as lakkról itt olvashattok, a 788-asról pedig itt.

Három Leydi lakk és egy ív virágos (hibiszkuszra hasonlító^^) körömmatrica.
Ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, az alábbi kérdőívet kell kitöltenetek. Csupán két kötelező pont van: hagyni ezalatt a bejegyzés alatt egy megjegyzést, a másik pedig megosztani a játékot a blogotokon és/vagy a FaceBookon. Az összes többi csak plusz esélyért megy. Amúgy összesen 11 esély szerezhető. :)
Ha sokan leszünk (még nem tudom, pontosan mennyit jelent az a sok^^), akkor két nyertest sorsolok. :)

Játékra fel! :)

a Rafflecopter giveaway
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből