2013. április 5., péntek

52WNC2013 | Week 7 - Valentines Day

Tudod, tudom, kicsit késve, de ahogy mondani szokták, annál nagyobb szeretettel mutatom be nektek ezt a manikűrt. Meg amúgy is, annak a híve vagyok, hogy nem csak február 14.én mutassuk ki szerelmünknek, hogy mennyire szeretjük.

Ezt a manikűrt csak múlt héten készítettem el, mivel itthon voltam, csupán egy fogpiszkáló állt a rendelkezésemre, így a szívecskék nem sikerültek a legjobban, de még így is hordható volt. :)





Az ötlet nem saját, még tavaly februárban láttam valahol, akkor elterveztem, higy idén elkészítem. És meg is tette, bár egy kicsit kéve.˘˘

Használt lakkok:

Még februárban, a bentlakásban próbálkoztam egy manikűrrel erre az alkalomra, de annyira rosszul sikerült, hogy végül rögtön le is mostam. Sajnos nem tudom, mi baja van a nyomdázómnak, de vagy nem veszi fel a festéket, vagy a nyomdás részér ragad és nem megy át a körmömre. :(  Valaki már járt hasonló módon? Hogyan orvosoltátok a problémát?


 Itt végül pontozóval és ecsettel készítettem a nagyobb szíveket.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből