2013. április 1., hétfő

Személyes | Áldott Húsvétot!

Minden kedves olvasómnak, barátomnak Áldott Húsvétot és mára sok locsolót/piros tojást kívánok!

Az én idei gyimesi motívumos hímestojásaim ilyenek lettek:







Mire megfestettem őket, jött a csomag Gyimesből, nagynéném is küldött négy szépséget. :) Így 18 darab hímestojásom lett az idén, aminek a felét már elajándékoztam, a másik fele marad holnap a locsolóknak, illetve a keddi töltött tojásba. :)

Az idén nem csak Antalné Tankó Mária gyűjteményéből mazsoláztam, hanem az egyik helyi újságból is lestem el mintát, szintén gyimesit. Aztán ugyanazzal a mintával a nagynéném által küldött tojások egyikén is találkoztam.^^

Mivel tojásíró pályám legelején (kb -6 éve) egymás után két évbe is megjártam, hogy festés után elromlott a minta, vagy a viasszal együtt a festék is jött, megtanultam, hogy előbb mindig lefényképezem a megírt tojásokat, s csaj ezután festem be őket.
Mutatom az előtte-utána képeket.







Ami amúgy Zsuzska és nem Zsuzsika, elnézést a hibáért!









Az ideiek közül a legnagyobb kedvencem.^^











Annyira szeretem ezt a mintát. <3




Azt hiszem, az idén ezzel vagyok a legkevésbé megelégedve. Itt kezdett rosszalkodni az egyik kesicém, s ez  legjobban ezen a tojáson látszik meg.
A neve pedig ennek a mintának is "Nyúlfüles".









Olyan mintákat választottam, melyeket tavaly nem használtam, a 2012-es tojásokat itt találjátok meg.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből