2013. április 13., szombat

Manikűrvadász | 1. forduló - Összesítés!


Sziasztok!

Elérkezett ez a várva várt nap is. :) Nagy örömömre szolgált megszervezni ezt a fordulót, de anak még jobban örültem, hogy többen is jeleztétek, egy következő fordulóba is szívesen belevágnátok. Így nem állunk itt meg, jön a következő Manikűrvadász is, melynek háziasszonya már nem én leszek. Még kicsit húzom az időt, úgyhogy a következő szervező előtt lássuk inkább az elő forduló főszereplőit, a manikűröket! :)
A felső manik az újraalkotottak, míg az alattuk lévő az eredeti.



1. Thimmyke , a Thimmyke lakk-kuckója blog írója először Miut kapta a sorsoláson, mivel Miu törölte a manikűrjeit, az utólag csatlakozó Rékától, a Pictures of my life blogról választott manikűrt.

2. Katy (aki egyben a fejlécemen olvasható mottó szerzője is^^) a djkatybeauty blogról Fruzsitól, a Breakfast at Fruh blogról választott egy manikűrt, melyet kicsit átvariálva álmodott újra. Így is tökéletes lett! :)

3. Nóra az Á la Nora blogról egy remek kis lila-csillámos manikűrrel készült, melynek nagytestvére Katynál látható, csodálható.

4. Ingrid a F*ch Yeah Pretty Nails blogról engem kapott a sorsolásnál, s egyik tavaly elkészített vintage stílusú rózsás manikűrömet alkotta újra, természetesen sokkal szebben! :)

5. Klau a CRaPTRaSH világa blogról egy csodálatos muffinos édes-rózsaszín manikűrt hozott nekünk, melynek az inspirációja Angeltől származik. Ti is ennétek valami finomat a kép láttán? :)

6. Judit a Pötty Szépségblogról, nevéhez hűen egy pöttyös manikűrt választott Meától, a ~Nail Polish Maniac~ blogról.

7. A Fairyland088 tulajdonosa Thimmyke egyik francia manikűrjét gondolta újra, s így alkotta meg saját verzióját. Mivel linket nem adott meg, hogy melyik manikűrről inspirálódott, csak tippelni tudom, hogy ez a szivacsos technikás szépség volt az. :)

8. Az Angel design blogon egy gyönyörű kék átmenetes manikűr született az első Manikűrvadászra, melynek ötletét Crazy Lady Star hasonló körömfestése adta Angelnek. Engem levett a lábamról ezekkel a színekkel! Azt a Miss Sporty lakkot (vagy hasonlót) amúgy is rég óta be szeretném szerezni. :)

9. Mária a Maria's Nail blogról egy csodálatos csupa csillám manikűrt hozott nekünk Ingridtől. Az inspirációs manikűr kiválasztása és a kivitelezés is egyaránt remek volt! :)

10. Manna a Mannakörmök szerkesztője egy csodálatos sellős manikűrt választott Nórától. Hát az az Aden lakk! Olyan,mint Angel MS lakkja! Lányok, dobjatok meg egy olyan szépséggel! *.* De viccet félretéve, Manna gyönyörűt alkotott! Nekem legalábbis nagyon tetszik. :)

11. Réka a Pictures of my life blogról csak utólag írt, hogy szeretne jelentkezni, így ő szabadon választhatott a többi blog közül. Végül Mariatól készítette el a csíkos manikűrt, amit amúgy én is lementettem az inspirációs mappácskámba.^^

12. Én három manikűrt is elkészítettem.^^
Az első narancs-piros pöttyös, Judit egyik manikűrje volt, mivel a sorsoláson nekem az ő blogja jutott.

Aztán választottam egy manikűrt Fairyland blogjáról is, mivel az ő párja nem küldött be manikűrt. A nude-csillám kombinációt barack-csillámra cseréltem.

Végül Klautól is választottam egyet, hasonló okokból. S ezzel a nagy körömfestési rohamomat is sikerült kicsit csillapítani (szobatársaim körmét is már mind kifestettem^^) Tőle egy régebbi vörös manikűrt alkottam újra. A végeredmény nekem nagyon tetszik. :)

Mennyi sok szép manikűr összegyűlt nem igaz? :)
Még mielőtt elárulnám, hogy kihez kerül a staféta, annyit szeretnék megjegyezni, hogy a következőkben kérek minden résztvevőt, hogy a határidő lejártáig küldje el e-mailben legalább a linket, ha képet nem is, mert én sem kaptam mindenkitől e-mailt és nem minden házigazdának lesz ideje bogarászni a blogok bejegyzései között! Másik megjegyzésem az lenne, hogy a bejegyzésben kérlek tüntessétek fel a linket is a másik bejegyzésről, ahonnan inspirálódtatok. Ez mindegyikünk dolgát megkönnyíti! :)

Végezetül, köszönöm szépen mindenkinek a részvételt! Nagyon örültem a visszajelzéseknek! Remélem, a következő házigazdánknak, Ingridnek is legalább ennyi örömöt fog jelenteni a lebonyolítása, mint nekem! :)

Manikűrvadászatra fel lányok! :)
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből