2013. január 4., péntek

NOTD | Glitter sandwich manikűr picit másképp

Pár napja említettem, hogy elkészítettem a második sandwich manikűrömet is, bár ez eltér a szokásostól. Most meglátjátok, hogy miért. :)


A sandwich manikűrnek az a lényege, hogy két réteg körömlakk közé egy réteg glitteres kerüljön. Nos, én nem épp glitterest használtam, az én sandwichembe pelyheske került. Sajnos a képek nem adják annyira vissza, de élőben látszott, hogy ott bizony van pelyhes lakk is. Aztán kipróbáltam az újonnan kapott Essence topperemet is, ezt a kék csodát, ezzel feldobva a manikűrt. S végül ez lett a karácsonyi manikűröm is, lévén kedden készült el. ^^ Én nagyon-nagyon szerettem, sokáig is hordtam, s azon kevés manikűrök közé tartozik, ami még Édesanyámnak is tetszett. :)










Csak a sandwich, kék csillámos fedőlakk nélkül:




 Amit használtam: egy réteg sweet as candy, egy réteg night in vegas, egy réteg sweet as candy, egy réteg glorius aquarius.

Az új topperem, egyszerűen imádom! Magdika, ha olvasod ezt a bejegyzést: nagyon-nagyon szépen köszönöm! ♥♥♥


Így a végére pedig hadd mutassam be a már régóta emlegetett körömlakk csomagot, amit a drága unokatesóm hozott nekem:
Ugye senkit sem lepek meg azzal, ha azt mondom, hogy már az összeset kipróbáltam? :D
Essence 08 Night in Vegas, 140 Go Bold!; 143 I'm the boss!;  122 chic reloaded; VeryVernis 74 Prune virtuelle 

Essence 133 oh my glitter!; 132 break through; 128 let's get lost; 55 let's get lost; 10 glorius aquarius, 53 you belong to me, 118 little miss sunrise, Umbrella 100 

Essence 67 Make it golden; 115 Redvolution;109 off to Maimi!; 93 C'est la Vie!; 04 Space Queen; 05 Sweet as Candy

csoportkép*.*
Gyönyörűek, igaz?
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből