2012. december 10., hétfő

Teszt | Maybelline MiniColorama 96 - Party Blue

Még szeptemberben említettem nektek a Katitól érkezett három csodás lakkot, sőt, az Oriflame barack színűjét és a Rimmel Azure kallját már be is mutattam nektek. Mos épp itt az ideje, hogy bemutassam a harmadik szépséget is, a babakék Party Bluet.





Gyönyörű színe van, az ecsettel is jól lehet dolgozni. A száradását átlagosnak mondanám. A tökéletes fedéshez kell a 3 réteg, de ezt bizonyára Ti is észrevettétek, hiszen az első két képen két réteggel látható, míg a harmadik képen került rá a harmadik réteg is.
A tartósságáról nem tudok sokat mondani mert csak pár óráig volt a körmömön, de majd legközelebb tesztelem ezt is. :)
Összességében emg vagyok elégedve ezzel a lakkal, ezzel együtt három MiniColorama lakkom van és eddig mindhármat szeretem. :) Örülök, hogy Kati elküldte nekem ezt a szépséget. Még egyszer köszönöm szépen, Kati! :)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből