2012. december 12., szerda

Teszt | Flormar Dou Chrome DC06

Avagy a fényképezhetetlen. :)
Mint ahogy azt már említettem korábban, november közepén mikor haza látogattam, előtte elmentünk plázázni a barátokkal, ott csaptam le a két lakkra, a Supershine U33-ra és erre a drágaságra.
Aki ismer, már tudja, odavagyok a duókróm lakkokért. Remélem, majd sikerül beszerezni a kollekció többi darabját is. :) Legalább a DC01 és DC05, mert ők még nagy szerelmek. :)

De nem húzom tovább az időd, jöjjenek a képek. :)





Próbáltam én mindenféleképpen fotózni... ennyire sikerült. ^^ Gyönyörű lilás-barnás színe van, én egyszerűen imádom! :)
Az ecsetet is szeretem, jó hosszú a kupakja, így könnyen kézre áll, az ecset formája a szokásos lakkokéhoz hasonló, a száradási idő a megszokottnál gyorsabb. Tartósságával is meg vagyok elégedve, napoki fenn marad minimális kopással.



Vakus kép

Vakus kép

Vakus kép

Vakus kép

Múlt hétvégén otthon jártam, ezt a szépséget is felpakoltam a Butterfly 107 és az új Avon ColorTrend Fuchaia Duzzle csillámosaival egyetemben. S ha már három lakk van nálam,miért ne használjam fel mindegyiket? Ez lett  végeredmény, mellyel tökéletesen meg vagyok elégedve, hisz 6 napot töltött az ujjaimon, és alig kopott meg egy kicsit.


Jó sok kép készült erről a maniról, mert nem igazán tudtam hogyan fotózzam, ugyanis késő este készültek a képek, az otthoni lámpám (ami amúgy a szüleim lámpája, de arra a pár napra, míg otthon vagyok mindig ellopom, mert az én lámpám itt marad Kolozsváron.^^) nem épp a legideálisabb fotózáshoz. :)



Vakus kép





A főszereplők
Nektek hogy tetszik a lakk? Megvan a Duo 2X Chrome kollekcióból valamelyik?
Amúgy amint megpillantottam a kollekciót, rögtön a China Glaze Nwe Bohemian kollekciója ugrott be, a legtöbb lakknak a dube-ja megtalálható a Flormar Duo 2x Crome kollekcióban, de a Miss Sporty Metal Flip kollekciója is nevezhető szerintem New Bohemia dube-nak.

Bella


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből