2012. augusztus 8., szerda

52WNC2012 & Vendégposzt | Week 31 - Crackle mani

Hiszitek vagy sem, nekem még egyetlen egy repedezős lakkom sincs. Viszont a magyar blogvilágban van egy bloggerina, akinek mindig is csodáltam a repedezős manikűrjeit. Ő nem már, mint Ani, az Ani smink és köröm blog írója.  Így őt kerestem fel, hogy legyen eheti témánál a vendégbloggerem. Szerencsémre és legnagyobb örömömre igent mondott, így elkészült egy összeállítás négy csodálatos manikűrből.
Ha a képek alatti szövegre kattintotok, eléritek Ani eredeti bejegyzését, ahonnan azt is megtudhatjátok, milyen lakkokat használt a manikűr elkészítéséhez.

Fehér-fekete repedezős

Egyik nagy kedvencem. Egyszerűen imádom! Ez az alap is nagyon gyönyörű! Tegnap elküldtem a Out of My Mind nevét is tartalmazó Essence kívánságlistámat az unokatesómnak. Reménykedek, hogy megkapja a lakkot. :)

Lila-fekete francia repedezős
 Nagyon tetszik! Annyira ötletes! :D Szeretem a színeket is, van hasonló lilám, a Butterfly 149, azt a lakkot is imádom használni.

Szinátmenetes - repedezős
 Nagyon tetszik a színátmenetes rész is, jól összeválogatta Ani a színeket! Nagyon szép lett a végeredmény, nem igaz? :)

Holo + repedezős

Össze - vissza
Nos, azt hiszem, egy ideig így ha lesz holo lakk a blogon.^^ Nagyon jól mutat egymás mellett a holo és a repedezős, nem igaz? :)

 Remélem, nektek is legalább annyira tetszett ez az összeállítás, mint nekem! Amint beszerzek egy repedezős lakkot, ki fogom próbálni ezeket a manikűröket! :)
 Nézzetek be Anihoz, hisz nem csak smink és köröm témában ír posztokat! :)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből