2012. augusztus 12., vasárnap

31DNC2012 | Day 18 - Half moon

Az egy éves kihívás keretein belül már készítettem egyszer félhold manikűrt. Akkor úgy éreztem, szörnyen sikerült. Nem is volt sokáig rajtam, azt hiszem, kevesebb, mint 24 óra. Suliban mindenki megdicsérte, ennek ellenére hamar lemostam.
Nem úgy, mint a mostanival! Ez már nagyon tetszett, most igazán jól sikerült, azt hiszem, 3 napot is megélt. :) A képek a fényképezőgép működő idejéből valók. ˘˘ Szerencsére, még van jó pár posztra való kép. :)










A technikát még hónapokkal ezelőtt láttam egy román blogon, sajnos a design-váltáskor elveszett a bloglistám, így már nem tudom, hogy hol láttam, de ha megkapom, ide be fogom linkelni. :) S ha lesz újra fényképezőgépem, és van rá igény, egy tutorialt is készíthetek. :) Hisz nem mindenkinek van olyan kör alakú ragasztókorongja, melynek segítségével tökéletes félhold manikűrt tud készíteni, nem igaz? :)

No, nektek hogy tetszik? *.*

Bella♥

Ui 1: Ne feledjétek, ma van az Olimpia záró estje, ha van időtök, nézzétek meg, vagy legalább nézzetek bele! :) Magyarok is részt vesznek a show-ban. ˘˘ És ha jól emlékszem, Pars Krisztián aranyérmes sportolónk fogja a magyar zászlót vinni. :)

Ui 2: Kérlek, lájkoljátok ezt a képet, ha nektek is tetszik az ékszer tervem. Előre is köszi! :)
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből