2012. június 20., szerda

Játék | LEZÁRT


Rég beígértem már a játékot, rég is készülök rá ( a körömlakkor már április elején elkészítettem^^), de egészen mostanig nem került rá sor. De mi lenne rá a jobb alkalom, mind a 300. bejegyzés? :)
Már lassan 150-en is leszünk, így még az is lehet, hogy két szerencsést sorsolok.
Választási lehetőség lesz a 4 ajándékcsomag közül, majd a kérdőívbe azt a sorrendet írjátok, amelyik szerint meg szeretnétek nyerni. ha van olyan, amelyiket egyáltalán nem szeretnétek, azt a számot hagyjátok ki. :) Tehát nem fogom mind a négy ajándékot kisorsolni, annak függvényében növekszik a nyertesek száma, hogy hogyan növekszik a rendszeres olvasóké. :)



Suntem 100+ (exact 125^^) prin GFC si acesta este 300-le post pe blogul meu, sarbatorim cu un giveaway! :)
Daca ajungem 150 pring GFC, vor avea 2 castigatoare! :) Puteti alege din ele. Nu trag la sorti toate 4 colet, numai 1-1 pentru fiecare castigatoare (o castigatoae la 100 cititor, 2 la 150...)

1. Keresztszemes nyaklánc / Coliera brodata
Még több kép a nyakláncról/Mai multe poze despre coliera


2. Körömlakk+matrica / Nail polish+nail sticker
"Kiwi in The Bottle" franken lakk, made by me.^^







3. Barna EMÖSz karkötő+fölbevaló / Bratara marov cu cercel
Véletlenül jöttem rá, hogy a barna EMÖSz-ös karkötőm volt a 200. bejegyzés! Tudat alatt is jól választottam. :)



4. Csomózott karkötő+fülbevló /Bratara+cercel




Feltételek:/Reguri:
Töltsd ki a kérdőívet! - Az első 4 kötelező!
Completeaza form-ul! - Primul 4 e obligatoriu!
RO, HU Only! (Esteleg ha valamelyik környező országban élsz, jelezd kommentben, hogy utána járhassak, tudom-e postázni!)

Figyelem! Leave Blog Post Comment = hagyj itt a játék bejegyzése alatt egy megjegyzést =habcsókot), amelyben röviden véleményt nyilvánítasz a blogról. Csak akkor kattints az "ENTER"-re, ha valóban hagytál, vagy hagyni fogsz a bejegyzés alatt kommentet! Köszönöm! :)
Atentie! Leav Blog Post Commen = lasati un comment sub acestui post! Te rog, nu dati clik pe "ENTER" daca n-ati lasat sau nu veti lasa comment! Mersi! :)
a Rafflecopter giveaway


Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből