2012. június 22., péntek

Személyes | Csomag érkezett + új lakóm van

Ma reggel Édesapám csomagot hozott fel a postaládából. Meglepődtem, mert eddig mindig úgy volt, hogy csak cetlit hagytak, hogy csomagom jött és a cetlivel meg személyivel utána kell menni a postára. De ezúttal házhoz hozták. :D
Lencsilány ajándéka érkezett meg. Annyira megörültem! Nézzétek, milyen szépségeket kaptam tőle!
Köszi Lina! ♥
Együtt a nagy csapat: üveglencsés nyaklánc, barnás-narancsos-bordós könnyed füli,  kínai ötfűszerkeverék, gyönyörű kék mintás szalvéta. 







Ma pirosba öltöztem, így az ékszereket rögtön ki is próbáltam! :) A füli még mindig rajtam van, olyan kis könnyed, pont erre a nyári hőségre való! :) A főszerkeverék meg isteni illatokkal töltötte meg a szobámat! (Sőt, míg a lánc a nyakamon volt, onnan is azt éreztem^^), apukám meg is jegyezte, hogy olyan rég nem készítettem mézeskalácsot... lehet, hogy ez egy utalás volt a holnapra esedékes szülinapi finomságaira? ♥ A csudiszép szalvéta ment a gyűjteményembe.^^ (sőt, rögtön 3 szalvéta is oda ment, ideje volt, évek óta egy árva darabot sem tettem bele^^ De erről majd lentebb)

Lina megjegyezte, hogy néha túl sötétek a képeim, ezért ma úgy döntöttem, a teraszon fotózok. S ha már ott voltam, nem tudtam megállni, hogy a csodaszép vitorlásvirágaimról és Édesanyám muskátliiról is ne készítsek egy-egy fotót! ♥



Múlt hét szerdáján is csomagom érkezett, a postáról Évi játékán nyert hasznos kis holmik voltak.

Kép Évi blogjáról

A kiszúró nagyon jól jött, mondjuk kicsengetésem előtti pár napban már vettem egyet (ilyen sütit is készítettünk a kicsengetésemre, de erről majd lesz külön bejegyzés), de Édesanyám megjegyezte, hogy jól jönne még egy, hogy gyorsabban menjen a munka. Hát most rögtön kettő is lett! :) Nagyon örültünk neki mindketten!
Aztána csomagban volt egy fehér miniterítő is, nekem nagyon tetszett! Rögtön be is fogtam egy fotó erejéig. A képeket már ti is láthattátok a zöld teás - kókuszos muffinos bejegyzésemben.
Évi még egy csomag szalvétát is küldött nekem, nagyon aranyos, muffiok meg édességek vannak rajta. :) Egy példányt félre is tettem, hogy majd felteszem a gyűjteményembe, ha a szekrény tetejéről leemelem a szalvétás dobozkámat. Aztán pár nap múlva Tusnádfürdőn jártam unokatesóméknál, ott egy aranyos macis-valentin napos szalvétát kaptam, és a mai Linától kapottal kiegészülve a triumvirátus végre elfoglalhatta méltó helyét a többi szalvéta között. :)

Aztán van új lakóm is, bár még mielőtt újabb kishörikre gondolnátok, elárulom, még nem születtek kicsik, ellenben a legutóbbi alom két utolsó kis cukisága tegnap új gazdihoz került. :)
Az indulás előtti percekben. :) Amúgy készült róluk még több kép, még jóval indulás előtt, majd azokat is mutatom.





És akkor a tényleges jövevény nem más, mint egy Tatty Teddy! ♥♥♥
Négy éve vagyok a tatty teddy-k szerelmese! Tavaly az egyik helyi turkálóban láttam egy kis aranyosat, akkor nem vettem meg, mire visszamentem meg már nem volt meg. Azóta is átkoztam magam, hogy miért vagyok olyan smucig, hogy sajnálom a kis drágától a 8 lejt, mire meg ráveszem magam, naná, hogy megveszik! Azóta is mindig megnéztem a macis polcot, ha abban a turiban jártam.
Tegnap is betértem, pedig nagyon nem akartam (hogy ne költsem el a meglévő kevéske pénzem^^), de barátnőm berángatott magával. nyügöltem rendesen, semmi nem tetszett. :D Pont mint egy kisgyerek. :D Aztán a macis doboznál (mert azóta ilyen hatalmas dobozba kerültek át, nem polcon vannak) egy csaj kezében megpillantottam! Teljesen lemeredtem, és csak a Tatty volt a szemem előtt, magamban meg szuggeráltam, hogy nem, neked nem kell az a Tatty, tedd szépen vissza. Amint a csaj elengedte, én megmarkoltam. :D Csak az volt a gáz, hogy tudtam, nincs nálam elég pénz rá, ettől függetlenül nem akartam elengedni, aztán csak sikerült megvenni a drágát! De tény, hogy én ki nem léptem volna a turki ajtaját nélküle. :D Igaz, kétszer akkora, mint a tavalyi kis Tatty volt, ez picit agagsztott is, de hazaérve észrevettem, hogy akkora, mint Babika (ő, ő is külön történet, de így röviden anynit, hogy egyidősek vagyunk, és ahol ő van, ott vagyok én is... vagy inkább fordítva. Mondjuk már kinőttem a mindenhová cipelős időszakomból, de régebb valóban mindenhova cipeltem. Meg néha elhagytam. Az volt a legdúrvább, mikor Édesapám éjjeli órákban kénytelen volt visszamenni keresztapámékhoz az ottfelejtett Babikáért, mert Belluci otthon nem volt hajlandó nélküle elaludni, hiába volt megannyi más plüssöm^^)
 Olyan kis cuki, hát nem? *.*♥
 Pózoltunk együtt is. :D



 Aztán Babika is kért belőle. Persze, tudom, milyen dolog nyakkendős macinak lánynevet adni, de próbáljátok ezt elmagyarázni egy másfél éves makacskának! :P Úgyhogy Babi lett, 10 évre rá meg rájöttem, hogy a Babi a Barbara becézője, azóta Babinak is van egy ünnepe, mégpedig a névnapja (dec. 4. ), aztán az nagy felfedezés után két évvel jött egy még nagyobb: nyakkendője van! Igen, kb 14-15 évig fel sem tűnt, hogy a nyakkendő mit jelent. XD

Abony sem akart kimaradni a jóból. XD Ő is külön történet XD De röviden csak annyit, hogy ő a kis párnikóm. És csak én tudom, mennyit forgolódom mikor vendégségben vagyok valakinél, és nincs Abony a fejem alatt... Már előre félek, hogy mi lesz, ha elkerülök egyetemre. :o

  No, ennyi. :D
Tudom, picit cukrosra meg csöpögősre sikeredett, de ez is én vagyok! ♥
Bella :)

Ja, és a sok cukiság közepette majdnem elfelejtettem, de ti ne tegyétek! Játék van nálam, ha még nem jelentkeztél, tedd meg gyorsan! Részletekért katt a jobboldali oldalsávban lévő gerberás képre! :)
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből