2012. június 11., hétfő

NOTD & Személyes | Ballagós II. - 3 manikűr

Itt és itt már elejtettem egy-egy morzsát a nagy napomról. :)
Most jöjjön az, ami még kimaradt. :)

Előző posztok egyikében említettem, hogy csütörtökön, a ballagást megelőző napon rengeteg manikűrt készítettem. Egyiket épp az unokatestvérem, Zsóka részére. Pedikűrt is készítettem, de azt nem fotóztuk le, fene tudja már miért. A hétvégét náluk töltöttem, a pedi még mindig megvan! :) Amúgy Zsókának már készítettem egyszer manikűrt, azt itt nézhetitek meg.






Tipikus, hogy mindenkiére volt időm, csak a végén majdnem a sajátomra nem. Már hulla fáradt voltam, körülöttem mindenki aludt, már elmúlt éjfél is, ám az én körmömön még mindig semmi. Végül valami kis egyszerű mintán gondolkodtam, és ez lett belőle. Kék, mert a váltóruhám és a szombati bankett ruhám is kék volt.



 És néhány kép a vendéglőből. Az én gépemmel csak ez a három kép készült, mert mind annyiszor említettem, nem vagyunk túl jóban Sungival. :/ Az unokahúgomék által készítetteket meg majd csak most hétvégén fogom megkapni, ha minden jól megy.



A csajok kitalálták, hogy péntek este bulizni akarnak menni. Én hiába mondtam, hogy hulla vagyok, mánap bankettem lesz, egész nap magassarkúban voltam és fáj a lábam, a torkomról nem beszélve, nem volt választásom, mennem kellett. Unokatesóm, Kinga pár perc alatt egy iszonyat jó frizurát hozott össze! Nem tudom, a képek mennyire adják át, azért megpróbálkoztunk a fotózásával. A hátteret kérlek, ne nézzétek, időközben már azt is nézegettük, hogy ki hol alszik, ki melyik párnát kapja, mit teszünk a földre, mi marad az ágyon, és hasonlók. :D


A szemem azért van mindenhol csukva, mert én pihiztem, míg Kinguci a hajammal foglalkozott. 

Bella morci

Aztán az egész buliból az lett, hogy taxival elmentünk, kiszálltunk. Túl nagy a nyugi... körbejártunk, sehol senki. Valami céges akármi kibérelte, így nem volt buli... persze a taxisnak fájt volna benyögni, hogy hülyék ne menjetek. Végül hazagyalogoltunk. Azt hittem, leszakadnak a lábaim. :D De ha már buli nem volt, énekeltünk mi, míg be nem értünk a városba. :D Akkor aztán elhallgattunk, nehogy a rend őrei megállítsanak, mert személyi az egyikünknél sem volt. Pia a vérünkben pedig annál inkább, ráadásul egy kiskorú is velünk volt. :D
De jó volt, szép emlék marad ez is. :)

Szombaton voltam fodrásznál, az Eri Fodrászatban, minden csíkszeredainak csak ajánlani tudom! Nagyon jól megcsinálták a kontyom! Egész éjjel lehetett vele bulizni anélkül, hogy lejött volna. Sőt, egész keddig kitartott! Még kedden is azt kérdezték az ismerőseim, hogy hova megyek bulizni ilyen hajkoronával, mert abszolút nem látszott, hogy napok óta megvan!
A képek vasárnap készültek. Itt már a hajtűket kivettem, de azokkal, ahogy Alizom fogalmazott, olyan "vagy, mint egy menyasszony". :)




Elől ilyen feltupírozott, púpos volt. Azt próbáltam lefotózni.





 Na igen, ha már a hajamról készül, akkor pár kép a sminkemről is, ami így fotókon valami borzalmasnak tűnik, pedig élőben egész jól festett. Azt az elkószált hajszálat csak akkor vettem észre, miután a képek felkerültek a gépre, elnézést érte. ^^

S akkor végül maradnak Alizom kicsengetési körmei. Ő szerdán ballagott, kedd este átjött, hogy gyorsan készítsem el neki. Csak akkor mostuk le az én ballagásomra készült manikűrjét. Egy árva hiba nem volt még benne!! Sajnáltuk is mindketten. :D
Ilyen volt lemosás előtt. A virág közepében is még megvoltak a kis csillámok, pedig azok elég hamar le szoktak jönni.


Alizomnak nagyon megtetszett az a körmöm, amelyet a ballagási stúdió fonózást viseltem. Ő is ilyet kért magának. Meg kell mondanom, imádtam a sajátomon is, de az Alizén aztán nem győztem gyönyörködni! :)






No, most egy időre búcsúzok, mert holnap kezdődik az érettségi, rögtön román szóbelivel. Olé. :D Persze, bejegyzések azok lesznek, ütemezve, meg én is ide-ide nézek, de új dolgok egyenlőre nem hiszem.
Kati, Panna, nem feledkeztem meg rólatok sem, az ajándékok majdnem teljesen kész vannak, de még szeretnék rajtuk simítani. Az érettségi-felvételi időszakkal csak július utolsó napjaiban végzek, így csak azután tudok biztosat ígérni. megértéseteket és türelmeteket addig is köszönöm!

Isa
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből