2012. május 6., vasárnap

52WNC2012 & Tutorial | Week 18 - Cartoon man

Még a nyáron találtam rá Leslie Spongyabobos körmére, akkor le is mentettem, hogy majd... és ez most el is jött. Csak kép volt nálam, így készítettem leírást is miközben dolgoztam. Utólag, mikor kerestem Leslie blogján a bejegyzést, rájöttem, hogy leírás is volt hozzá, ráadásul szerintem jobb, mint az enyém. De így van két leírás, mindenki azt választja, amelyik neki jobban tetszik. :)


I choose Leslie's Spongebob Squarepants nails. In her post is a tutorial too, but I found them after I made my mani. I think, Leslie's tutorial is better. :)









Azért sem sikerült túl jól, mert nincsenek megfelelő felszereléseim. De már gyűjtök rá, úgyhogy remélem, ha névnapomra nem is, de legkésőbb karácsonyra sikerül őket beszerezni. :) Íme a leírás:
Here is the tutorial:



Hüvelyk/Thumb
Farmasi #02
Rapsodi #354
Rapsodi #304
Rapsodi #339
Leydi #773
Rapsodi #306
Oekide ArtIst #09 

Muató/Index
Farmasi #02
Rapsodi #306
Golden Rose Paris #24
Orkide ArtIst #09

Középső/Midle:
Farmasi #02
Umbrella U-49
Rapsodi #339
Rapsodi #341
Orkide ArtIst #09
Leydi #773

Gyűrűs/Ring
Farmasi #02
CHISSÁ #237
Nail art pen
Golde Rose Paris #24

Kicsi/Little
Farmasi #02
Orkide ArtIst #09
Rapsodi #339
Leydi #773
Rapsodi #341

És az inspirációm:/And my inspiration mani: 



Akik velem együtt részt vesznek a kihívásban:
Ladies who do this challange too:
Caitlin at Addicted 2 Nails ♥ Carol at Nails by Carol ♥ Charlotte-Louise at Charlotte's Nails ♥ ChiChi at I'm jus me...ChiChi ♥ Cindy at Square Polish ♥ Esra at Oje Sihirbazi (Wizard of Polish) ♥ Fun With My Nail Polish ♥ Gypsy at Gypsy's Glitter ♥ Jenna at I'm Still Thinking... ♥ Joy Ella at Nail Art by Joy Ella ♥ Kaki at Glitter Obsession ♥ Kevan at The Dragon Lady ♥  Kia at NailsN'cupcake ♥ Kristen at Darling Nails ♥ Lauriestrodes Fun With Nails ♥ Lissa at Lissa's Nail Blog ♥ Liz at Nothing But Nail Polish ♥ Meisie at Meisie's Nails ♥ Nicel at Operation: Nail it! ♥ Only Always Soccermom ♥ Pauline at omgnoodles ♥ Polish polish polish... nothig but polish ♥ Rachel-Karina at Polished Criminals ♥ Samantha at Asa Nisi Masa Nail Spot ♥ Sarah at PrincessNails ♥ Shally at Polished & Not Quite Put Together

 Isa
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből