2012. április 22., vasárnap

NOTD | Piros francia manikűr

Múlt hét szerdán, 11-én voltam lerakni a magyar állampolgársági esküt.A jeles eseményre székelyruhát szerettem volna felvenni, de lebeszéltek, hogy annyira nem kell kiöltözni, így végül maradtam a székelyruha színeinél: fekete kosztüm, piros blúz. mint végül kiderült, nem én lettem volna az egyetlen székelyruhás. :)
Ahhoz az érzéshez semmi nem fogható, amit ott, akkor éreztem. :) Mikor a himnuszokat énekeltük, előbb a magyart, majd a székelyt, elmondtuk az esküt, felolvasták a jogainkat, koccintottunk.... de maga a tény, hogy most már papíron is magyar vagyok, nem csak a szívemben! A gyerekeim már nem kell végigjárják ezt a procedúrát, hiszen ők már magyar állampolgárnak fognak születni! :) Szégyen, nem szégyen, bizony a könnyem megjelent az eskü alatt. :)
Az öltözékemhez piros körmök is készültek. Nem lett tökéletes, mert sietnem kellett. :) Azért nem lett rossz, mutatom:








Kicsi hörcsög.^^






Lakkok, amelyeket használtam:
AVON Pearl Shine
Leydi #773
Farmasi #01

Isa

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből